عنایت رضایی پور در گفت گو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان مرزی آستارا مستعد سرمایه گذاری در صنعت گردشگری است، اظهار کرد: مناطق نمونه گردشگری آستارا کمک موثری به پویایی اقتصاد این شهرستان مرزنشین می کند.
وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در صنعت گردشگری آستارا زود بازده است و بخش خصوصی نیز در این رابطه می تواند در رشد و ارتقاء این عرصه اقتصادی و سود آور در استان گیلان و شهرستان مرزی آستارا بیش از پیش سهیم باشد، افزود: از سرمایه گذاران بخش خصوصی در راستای توسعه سازندگی و ایجاد اشتغال در آستارا به صورت ویژه حمایت می شود.
رضایی پور با اشاره به استقبال بسیار خوب مسافران نوروزی از منطقه نمونه گردشگری حیران و همچنین بازار بزرگ ساحلی آستارا در ایام تعطیلات نوروزی، افزود: شهرستان مرزی آستارا با داشتن جانبه های ویژه تجارت مرزی و طبیعت زیبای ساحل دریای خزر و همچنین گردنه کوهستانی حیران، در تمام فصول سال به ویژه در تعطیلات عید نوروز و تابستان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.
فرماندار آستارا ادامه داد: گردنه و روستای زیبای حیران یکی از جاذبه های اصلی گردشگری طبیعت در استان گیلان است که نظر هر مسافر و گردشگری را به خود جلب می کند.
وی نگاه سرمایه گذاران با توجه به وجود توانمندی بالا و پتانسیل موجود در منطقه نمونه گردشگری حیران را یادآور شد و گفت: لازمه توسعه و پیشرفت هر چه بهتر منطقه گردشگری حیران اجرای طرح های سازنده و پایدار گردشگری است.
به گزارش ایسنا، منطقه نمونه گردشگری حیران در جاده آستارا به اردبیل جزو مناطق مصوب شده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان برای توسعه گردشگری طبیعی محسوب می شود و محل تلاقی و مرز مشترک بین استان های گیلان و اردبیل و جمهوری آذربایجان است.
طرح دهکده گردشگری حیران در نقطه ای از گردنه کوهستانی حیران استقرار یافته که از طرف شرق به دریای خزر و شهر مرزی آستارا و چشم انداز های زیبای گردنه کوهستانی حیران، از طرف غرب و جنوب به جنگل زیبای فندقلو و قله سبلان و از شمال نیز به شهرهای مرزی جمهوری آذربایجان مشرف می باشد.
انتهای پیام
نظرات