امید پارساییفر بعد از ظهر یکشنبه ۲۰ فروردین با گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در خصوص سینما بهمن شهر بوشهر اظهار کرد: براساس نظر شورای فنی سازمان مدیریت و معاون عمرانی استاندار اعلام شد که این سینما غیر قابل بازسازی است.
وی با بیان اینکه بررسیهای انجام شده استانداری به صورت چشمی بوده است، اضافه کرد: اکنون بنا بر تصمیمات گرفته شده، سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بوشهر و مجتمع آفتاب عالیشهر برای جایگزینی در نظر گرفته شدهاند.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر تاکید کرد: با بررسیهای انجام شده معتقدیم که سینما بهمن بوشهر قابل تعمیر است. از این رو این بنای نوستالژیک با همکاری حوزه هنری و بخش خصوصی بازسازی خواهد شد.
پارساییفر با بیان اینکه بوشهر تنها شهرستانِ استان است که سینما دارد، عنوان کرد: ما نمیخواهیم سینما بهمن تخریب شود، چون ساخت آن زمانبر و هزینه زیادی را بهدنبال دارد.
وی با تاکید بر اینکه حوزه هنری بوشهر ماهانه به شهرداری بوشهر عوارض سینما بهمن را پرداخت میکند، اظهار کرد: از شهردار و شورای اسلامی شهر بوشهر و سایر مسئولین استانی میخواهیم ما را یاری کنند تا چراغ سینما بهمن بوشهر بار دیگر روشن شود.
برنامههای هفته هنر انقلاب در استان بوشهر
رئیس حوزه هنری استان بوشهر گفت: ۲۰ فروردین؛ سالروز شهادت هنرمند متعهد و متفکر شهید مرتضی آوینی، در تقویم رسمی ایران، بهنام روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده و آغازگر هفته هنر انقلاب اسلامی است. از اینرو، برنامههایی که برای اجرا در این هفته پیشبینی شدهاست.
پارساییفر اضافه کرد: در این هفته، دو اثر مهم در حوزه هنر مقاومت و پژوهش هنر مقاومت رونمایی خواهد شد که یکی از آنها مجموعه مقالات ۵۰۰ سال مقاومت استان در برابر استعمار است و اثر دیگر را مستند «بوشهر؛ ۵ قرن مقاومت» به کارگردانی مسعود نجفپور بوشهری خواهد بود.
وی تصریح کرد: مقام هنری همایون شهنواز، کارگردان فقید سینمای ایران و هنرمند ملی نیز در این هفته گرامی داشته خواهد شد.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر، رونمایی از کتاب «از بخشو برایت میگویم» در مسجد دهدشتی بوشهر را از دیگر برنامههایی دانست که در استان همزمان با این ایام اجرا خواهد شد. این برنامه پیوند میان هنر، کتاب، اندیشه و مسجد ایجاد خواهد کرد.
حوزه هنری بوشهر ۱۰ کتاب در خصوص تاریخ انقلاب اسلامی منتشر کرده است
پارساییفر بیان کرد: حوزه هنری استان بوشهر، در مجموع ۱۰ کتاب را در مجموعه تاریخ انقلاب اسلامی که بیانگر خاطرات شفاهی مبارزان انقلابی استان است، منتشر کرده یا در دست انتشار دارد.
وی افزود: برخی از کتابهای در دست انتشار در این مجموعه شامل کتاب خاطرات غلامحسین دریانورد بهنام «دبیرستان ما» میشود که سرگذشت شهدای عملیات فتح المبین را روایت میکند که دانشآموزان این دبیرستان بودهاند. همچنین کتاب خاطرات عبدالکریم نیسنی درباره روزهای پیروزی انقلاب اسلامی دیگر اثری است که در این زمینه منتشر خواهد شد.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر به پرپایی هشت رویداد شعری در هفته هنر انقلاب اسلامی در مساجد استان اشاره و تصریح کرد: این محافل شاعرانه در مساجد بندر امام حسن، مسجد دهدشتی، مسجد امام حسن بوشهر، حسینه اعظم برازجان، حسینه معتمدی گناوه، حسینه میرزای خورموج با حضور شاعران هماستانی برپا خواهند شد.
پارساییفر با اشاره به برگزاری رویداد شهدای هنرمند استان بوشهر عنوان کرد: برگزاری این رویداد در استان بیسابقه بودهاست، ولی کارگروه پژوهش حوزه هنری بر اساس بررسیهایی که در زیست شهدای استان انجام داد، به این حقیقت دست یافت که برخی از شهدای استان هنرمند بودهاند و در این زمینه ۱۲ شهید شناسایی شد.
آئین پایانی هفته هنر انقلاب با دو بخش جدید
وی با اشازه به برگزاری آئین پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره هنر انقلاب استان بوشهر اظهار کرد: این ویژهبرنامه امسال با افزودن دو بخش جدید برگزار خواهد شد. این دو بخش شامل بخش تقدیر ویژه از زنان خلاق در عرصه فرهنگ و هنر استان و بخش تجلیل از هنرمندانی میشود که به حوادث و اعتراضات اخیر با تولید آثار شاخص و منحصربهفرد واکنش نشان دادند.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر نامزدهای چهره هنر انقلاب اسلامی را در سال ۱۴۰۲ در استان معرفی و تصریح کرد: غلامرضا ابراهیمی (شاعر و منتقد ادبی)، کاظم ارجمندنیا (کارگردان تئاتر)، حسن تقوایی (فیلمساز و مستندساز)، احمد جولایی (نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه) رضا شاهحسینی (استاد خوشنویسی)، سیدرضا صافی (کارگردان و فیلمساز)، قاسم طحانیان (کاریکاتوریست)، احمدرضا قربانی (کارگردان تئاتر)، حیدر منصوری (شاعر)، محمد مظفری (روزنامهنگار، پژوهشگر و نویسنده) ساسان نوذری (خواننده اشعار حماسی)، محمدعلی نادری (نقاش) فاطمه صداقتجو (نقاش) و سید کوچک هاشمیزاده (نویسنده و پژوهشگر) نامزدهای این دوره هستند.
انتهای پیام
نظرات