مرتضی افشاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان کبودراهنگ دارای سه شهرک و ناحیه صنعتی شامل شیرینسو، اورقین و ویان بوده که در حال حاضر به تنهایی در شهرک صنعتی این شهرستان حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم مشغول فعالیت هستند .
وی با اشاره به اینکه شهرک صنعتی ویان با ۴۰۰ هکتار وسعت بزرگترین شهرک صنعتی همدان به شمار میرود، تصریح کرد: استقرار صنایع بزرگی همچون مجتمع فولاد ویان، شرکت شیمی معدنی و واحدهای صنعتی دیگر موجب اهمیت بیشتر و مطرح شدن این شهرک صنعتی شده است.
افشاری در ادامه یادآور شد: شهرستان کبودراهنگ دارای چهار تا پنج هزار بافنده فرش دستباف بوده که از این تعداد بافندگان، ۱۸۰۰ نفر فعال بوده و مابقی بهصورت فصلی در این حوزه فعالیت دارند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کبودراهنگ اضافه کرد: در سال جاری با برگزاری دوره آموزشی ارتقای کیفیت فرش دستباف، ۱۰۴ نفر از آموزشهای این دوره در شهرستان بهرهمند شدند که صدور مدرک فنی آنها توسط فنی و حرفهای در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه هر بافنده فرش در شهرستان کبودراهنگ سالیانه بهطور میانگین ۱.۵ مترمربع فرش دستباف تولید میکند، افزود: دو زرعی، نیم زرعی، تابلوفرش، کرک و ابریشم از فرشهای دستبافت تولید شده این شهرستان به شمار میرود و فرش منطقه مهربان کبودراهنگ زبانزد عام و خاص بوده و ثبت جهانی شده است.
افشاری در ادامه با بیان اینکه کل واحدهای تولیدی سطح شهرستان برای ۲۳۴۷ نفر اشتغال ایجاد کرده است، گفت: در حال حاضر ۴۵۳۰ نفر نیز در این شهرستان در زمینههای مختلف صنفی مشغول به فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: شهرستان کبودراهنگ دارای ۳۵ واحد معدن دارای پروانه مجاز برداشت بوده که در حال حاضر از این تعداد معادن ۲۶ معدن با اشتغال ۳۰۰ نفر فعال است.
انتهای پیام
نظرات