• چهارشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402062918454
  • خبرنگار : 50471

طلب ۲۱ میلیارد تومانی شرکت برق نهاوند از مشترکان

طلب ۲۱ میلیارد تومانی شرکت برق نهاوند از مشترکان

ایسنا/همدان مدیر توزیع نیروی برق شهرستان نهاوند گفت: از مشترکان و ادارات نهاوند ۲۱ میلیارد تومان طلب وصول نشده داریم که شامل مشترکان خانگی، صنعتی، تجاری، کشاورزی و ادارات است.

محمدسعید سیاوشی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: از این مبلغ بیش از ۱۴ میلیارد تومان در بخش خانگی و چهار میلیارد تومان در بخش تجاری بیشترین طلب ما است که برای ارائه خدمات بیشتر لازم است مردم و ادارات دولتی بدهی خود را هر چه سریع‌تر با امور مشترکان تسویه کنند.

وی افزود: سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون از این مبلغ مربوط به صنعت بوده و بخش عمومی ۹۲۷ میلیون تومان و کشاورزی ۲۲۷ میلیون تومان از این مبلغ را به خود اختصاص داده‌اند که بیشترین مورد را بدهی خانگی به خود اختصاص می‌دهد.

سیاوشی با اشاره به اینکه برق‌های غیرمجاز خسارت بسیاری به لوازم‌خانگی شهروندان وارد کرده است، تصریح کرد: تعداد مشترکان برق نهاوند ۸۱ هزار و ۲۷۳ مشترک است که با رشد ۲.۵ درصدی نسبت به سال قبل همراه بوده است.

مدیر شرکت توزیع برق نهاوند در ادامه با اشاره به اینکه ۵۰ درصد برق مصرفی نهاوند مربوط به بخش کشاورزی است، خاطرنشان کرد: اداره برق شهرستان در راستای کاهش مصرف برق در اوج بار تفاهم‌نامه‌هایی با کشاورزان صاحب چاه عمیق و نیمه عمیق امضاء می‌کند.

وی با اشاره به حل مشکل ضعف ولتاژ برق نهاوند با راه‌اندازی پست برق ۳ و ۴، ادامه داد: پست برق ۴ در منطقه خزل و پست برق ۳ در شهر نهاوند توسط برق منطقه‌ای باختر در آینده‌ای نزدیک تجهیز و آماده بهره‌برداری خواهد شد و مشکل ضعف ولتاژ خطوط فشار متوسط منطقه مرتفع خواهد شد.

سیاوشی تأکید کرد: پست‌های فوق توزیع و انتقال در هر شهرستان توسط برق‌های منطقه‌ای احداث می‌شود و پست‌های مذکور در شهرستان نهاوند نیز توسط برق منطقه‌ای باختر که زیر مجموعه وزارت نیرو است،  احداث شده که پیشرفت فیزیکی قابل ملاحظه‌ای دارد.

مدیر شرکت توزیع برق نهاوند اضافه کرد: در راستای حل مشکلات مهم شبکه برق از جمله رفع ضعف ولتاژ برق مشترکان، جمع‌آوری سیم‌های برق غیرمجاز، جلوگیری از سرقت سیم برق، کاهش تلفات و اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های فرسوده و سیمی، بیش از ۵۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده و موردنیاز شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شدند.

وی با اشاره به ساماندهی و اصلاح خطوط بحرانی در شهرستان، گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده نقاط بحرانی را مدیریت کرده و به صفر رساندیم.

سیاوشی یادآور شد: مدیریت بار شبکه، تأمین و انتقال برق و تلاش برای رشد تولید و انتقال بهینه انرژی و برق اولویت‌هایی است که امسال  به‌خوبی مدیریت شد و مأموریت ما در شرکت توزیع برق استان همدان، توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکان است که در این راستا با تمرکز بر چهار محور هوشمندسازی، قرائت کنتورها، افزایش بهره‌وری و محور مشتری‌مداری صورت می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به بحث سرقت از تجهیزات و تأسیسات برقی، مطرح کرد: با توجه به اقدامات پیشگیرانه و همکاری خوب نیروی انتظامی در بحث سرقت‌ها شاهد روند کاهشی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha