سالار صمد زاده در گفتوگو با ایسنا به مناسبت روز جهانی کودک، تربیت فرزند توسط خانواده را به باغبانی گلها تشبیه کرد و گفت: خانوادهها مانند باغبانها که با تلاش و ممارست موجب رشد گلوگیاه میشوند، فرزندان خود را پرورش داده و در راستای تبدیل به فردی موفق و تاثیرگذار در آینده استعدادهای کودکان خود را شکوفا میکنند.
وی، اولین قانون در تربیت کودکان را چنین عنوان کرد که بچه ها را مرکز گلایهها، کنایهها و انتقادات دیگران و اطرافیان قرار ندهیم و ادامه داد: خانوادهها باید با توجه به شرایط خود، خانواده و کودک، شرایط و اصول تربیتی ثابتی داشته باشند و این یعنی پدر و مادر به یکدیگر اعتماد کرده و در انتخاب روش درست تربیت تفاهم داشته باشند.
وی به احترام متقابل میان خانواده تاکید کرد و گفت: احترام به همسر منجر به احترام فرزندان در آینده میشود و در این راستا نباید موارد اختلافی میان خانواده جلوی کودکان مطرح شوند چون تاثیر نامطلوبی در تربیت بچهها دارد.
صمدزاده، سه مورد ژنتیک، محیط خانواده و جامعه را عوامل تشکیل و شکل گیری رفتار و کردار کودکان عنوان کرد و ادامه داد: بچهها، دنیا را از چشم پدر و مادر میبینند و در راستای تربیت مناسب و تاثیرگذاری رفتار خانواده در کودکان، والدین باید رفتار مناسبی داشته باشند و آثار و انرژی منفی را نباید به آنها منتقل کنند.
وی ضمن اشاره به شیوه درست تربیت به وضع قوانینی در خانه و خانواده تاکید کرد و گفت: والدین نباید تنبیه فیزیکی را شیوهای برای تربیت انتخاب کنند زیرا تاثیر منفی زیادی بر کودکان دارد و پدر و مادرها با وضع قوانینی میتوانند کودکان را در چارچوب استاندارد و مناسب تربیت کنند.
کارشناس حوزه کودک، مهد کودک را مکانی مناسب برای آموزش و پرورش کودکان عنوان کرد و ادامه داد: کودکان در مهدکودکها در کنار دیگر همسالان خود میتوانند نحوه حل مشکلات و ارتباط گیری با دیگران را یاد بگیرند.
انتهای پیام
نظرات