• دوشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402071711436
  • خبرنگار : 50455

سردار کبیری‌پور:

وندالیسم و آشوب‌گرایی، راهبرد تحمیل باورهای غربی است

وندالیسم و آشوب‌گرایی، راهبرد تحمیل باورهای غربی است

ایسنا/قم جانشین فرمانده سپاه استان قم ایجاد تضاد و وندالیسم در جامعه را از نتایج جنگ شناختی دانست و گفت: راهبرد وندالیسم و آشوب‌گرایی در جامعه، برای تثبیت باورها و هنجارهای تمدن غرب است. وقتی رفتار جامعه به سمت پذیرش عدم مطلوبیت‌ها و ناهنجاری‌ها سوق پیدا کند دچار تضاد و دو قطبی می‌شود و نتیجه این تضاد، وندالیسم یا آشوب‌گرایی در جامعه است.

سردار مهدی کبیری‌پور در همایش جهاد تبیین بسیج اقشار و متخصصین استان قم، تغییر رویکرد از جنگ سخت به جنگ نرم و فرهنگی را نشانه عقب رفت راهبرد دشمن دانست و اظهار کرد: دشمنان ما حاضر به تحمل ایران اسلامی، حتی برای یک روز نیستند؛ ولی در فرآیند جنگ نرم، دشمن مجبور به صبوری است، چون تاثیرگذاری جنگ نرم و فرهنگی بلندمدت است و معمولا دیر به نتیجه می‌رسد.

به گزارش ایسنا، جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) با بیان اینکه جنگ ترکیبی و شناختی از آخرین حربه‌های دشمن است و این حربه را نشانه افول توان و قدرت دشمن عنوان و تصریح کرد: دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی از تمام ابزارها استفاده می‌کند تا کشور را با ناامنی و عدم تعادل مواجه کند و با عملیات روانی و کار بر روی افکار و دستگاه‌ محاسباتی یکایک افراد جامعه، بر رفتار و روش فکر کردن آنها تأثیر بگذارد.

کبیری‌پور با بیان دو تاثیر ناگوار جنگ شناختی در حوزه فردی و اجتماعی بیان کرد: پیامدهای فردی جنگ شناختی این است که بین رفتار و باورهای ما تضاد و تعارض ایجاد می‌شود و این تضاد ذهن‌ها را دچار اضطراب و هیجانات کاذب می‌کند.

وی افزود: کسی که درگیر این تضاد بشود، دو راه در پیش رو دارد، یا باید باورهای خود را انکار کند، یا باید رفتارهای غلطش را توجیه کند و این نفی باورها بسیار مورد تبلیغ رسانه‌های غربی است.

جانشین فرمانده سپاه استان قم با اشاره به پیامدهای منفی اجتماعی در جنگ شناختی اظهار کرد: وقتی رفتار بخشی از جامعه به سمت عدم مطلوبیت‌ها و ناهنجارها سوق پیدا کند، جامعه دچار تضاد و دوقطبی می‌شود و نتیجه این تضاد، وندالیسم یا آشوب‌گرایی جامعه است.

وی راهبرد مقابله با خباثت‌های دشمنان را در بعد سلبی، آشنایی با تکنیک‌های جنگ شناختی و سپس افزایش آگاهی‌ها و تثبیت باورها دانست و گفت: دشمن به‌دنبال تضعیف موانع و بازدارنده‌های درونی، مثل فطرت انسان است؛ لذا راهبرد مقابله با آن، تقویت باورها است تا در نتیجه‌ی آن، مهارها و موانع درونی و فطری ما تقویت بشود و این فاصله‌ و تضادها به حداقل برسد.

وی با بیان اینکه راهبردهای مقابله با دشمن مستلزم تمرکز، اندیشه‌ورزی و تشکیل قرارگاه‌هایی به خصوص در زمینه رسانه و فضای مجازی که احصا کننده این موارد است، یادآور شد: کسانی که مسلط به ابزار رسانه هستند باید توطئه‌ها و راهبردهای دشمن را آشکار کنند و دیگران را هم هوشیار سازند.

کبیری‌پور گفت: راهبرد اصلی، تهاجمی و ایجابی ما در برابر این خباثت‌ها، ترویج فرهنگ و روحیه بسیجی، فرهنگ ایثار و گذشت، دل نبستن به مادیات، توجه بیشتر به حیات جاوید اخروی، ترویج رفتارهای الگو، مثل فعالیت گروه‌های جهادی است.

وی با بیان اینکه همه کارها باید با روحیه جهادی و با مشارکت همگانی انجام شود، گفت: روحیه‌ی بسیجی و جهادی فطرتا در همه‌ی افراد وجود دارد ولی غبار فتنه‌ها و سبک زندگی مادی‌گرای غرب، این روحیه را به فراموشی می‌سپارد؛ لذا مشارکت مردم در برنامه‌های خدمت‌رسانی و عام‌المنفعه، زمینه‌ساز ترویج و نهادینه شدن فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی است.

جانشین سپاه استان قم در پایان تصریح کرد: مغزها میدان نبرد قرن بیست و یکم هستند، باید از طریق تبیین دستاوردها، واقعیت‌ها و تقویت باورهای دینی و اعتقادی، افکار و ذائقه‌ی مردم پاک‌نهاد ما، پاکسازی و مصون‌سازی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha