بیدی در نشست خبری که ۲۲ مهر ماه برگزار شد، با اشاره به اینکه جامعه هدف این صندوق در خراسان شمالی ۱۷۹ هزار نفر است، اظهار کرد: از این تعداد ۴۰ هزار نفر جمعیت شهری در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر خانوار و ۱۳۹ هزار نفر نیز جمعیت روستایی و عشایری است.
وی گفت: تاکنون ۷۶ هزار نفر در این استان به عضویت صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری درآمده اند که ضریب پوشش در این صندوق در استان به ۴۲.۵ درصد رسیده است.
بیدی با بیان اینکه خراسان شمالی در این رابطه جایگاه هشتم کشوری را دارد، افزود: نسبت پوشش پشتیبانی در این استان ۱۱ درصد است که این رقم در میانگین کشوری ۹.۵ درصد بوده است.
وی ادامه داد: حدود چهار هزار و ۴۰۰ خانوار به صورت ماهیانه از این صندوق مستمری دریافت می کنند که مبلغ این مستمری بالغ بر شش میلیارد تومان است که در سال جاری ۲۰ درصد نیز افزایش یافته است.
بیدی بیان کرد: از ابتدای سال جاری نیز حدود دو هزار و ۱۵۰ نفر در این استان عضو این صندوق شده اند.
به گفته وی، درصد پوششی افراد در این صندوق در شیروان ۶۰.۵۱، بجنورد ۴۰.۵۲، فاروج ۴۵.۶۶، سملقان ۴۴.۵۱، مانه ۳۴.۱، راز و جرگلان ۳۳.۲۹، بام و صفی آباد ۵۰.۶ جاجرم ۲۷.۹ و گرمه ۱۸.۶ درصد است.
این مقام مسئول تاکید کرد: ۵۰ درصد جمعیت استان در مناطق روستایی و عشایری زندگی می کنند و اگر اطلاعات این افراد بالا رود، افراد بیشتری تحت پوشش قرار می گیرند.
وی در ارتباط با شرایط عضویت در این صندوق توضیح داد: تمامی زنان و مردان متاهل و مجرد سالن در روستا و مناطق عشایری، کشاورزان، زنبورداران، قالیبافان، هنرمندان صنایع دستی غیرساکن در روستا، شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار می توانند تحت پوشش این صندوق درآیند.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری ساکن در روستا و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار از دیگر گروه هایی هستند که می توانند به عضویت این صندوق درآیند.
به گفته وی، مزایای این صندوق مستمری پیری، مستمری بازماندگان و مستمری از کارافتادگی کلی می باشد.
انتهای پیام
نظرات