• جمعه / ۱۷ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های کشور
  • کد خبر: 1402091711909
  • خبرنگار : 71664

دانشگاه آزاد می‌تواند در مردمی‌کردن اقتصاد نقش ایفا کند

دانشگاه آزاد می‌تواند در مردمی‌کردن اقتصاد نقش ایفا کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه مردمی کردن اقتصاد و کمک به اداره کشور به دلیل سنخیت و نزدیکی دانشگاه آزاد اسلامی با بخش خصوصی امکان‌پذیر است، اظهار کرد: این دانشگاه می‌تواند نقش تسهیل‌گری در این زمینه ایفا کند.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر در جلسه شورای معاونان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه و دانشجویان در علم و فرهنگ کشور به عنوان نقطه تحول تاریخی شناخته می‌شوند و موتور جدی پیشرفت هستند که توسعه کشور بدون آنها امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به سیاست‌های تبیینی مقام معظم رهبری در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ارتقاء علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه اظهار کرد: با تحولات صورت گرفته در این دانشگاه در سالیان گذشته، حجم بالای میزان پیشرفت علم و فناوری در این دانشگاه کاملاً مشهود است.

معاون اول رئیس‌جمهوری ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نظام آموزش عالی کشور چنان جایگاه بالایی را کسب کرده که امروز جهانیان ایران را به عنوان کشوری با علم و فناوری روز و پیشرو در شرکت‌های دانش‌بنیان به رسمیت می‌شناسند و دانشمندان ایرانی سهم قابل توجهی از تولید علم دنیا را برعهده دارند.

دکتر مخبر به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش دانشگاه‌ها به‌ویژه در شهرهای با جمعیت چند ده هزار نفری پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سهم بزرگی در گستردگی اماکن آموزشی در نقاط مختلف کشور داشته و توانسته است دغدغه تحصیلات دانشگاهی فرزندان خانواده‌های ایرانی را رفع کند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به تحول فرهنگی، ارتقای سطح زندگی و افزایش درک و آگاهی مردم به‌ویژه در شهرها و مناطق دورافتاده کمک شایان توجهی کرده است که قطعاَ برای اداره کشور نیازمند ارتقای چنین معیارهایی هستیم.

مخبر خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد می‌تواند به عنوان کانونی مهم برای تشخیص مساله، احصاء ظرفیت‌های مناطق مختلف و تلاش برای حل مساله مورد توجه قرار گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به سرعت بالای تغییرات علم و فناوری در جهان، تصریح کرد: باید با توجه به فناوری‌های روز دنیا در زمینه‌هایی مثل کوآنتوم و هوش مصنوعی به عنوان کشوری پیشرو در جهان شناخته شویم که دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل چابکی و قدرت بالا در تصمیم‌گیری می‌تواند به عنوان منبعی مهم برای تولید و یا انتقال این نوع دانش و تکنولوژی به داخل کشور تبدیل شود.

مخبر تأکید کرد: مردمی کردن اقتصاد و کمک به اداره کشور به دلیل سنخیت و نزدیکی دانشگاه آزاد اسلامی با بخش خصوصی امکان‌پذیر است و این دانشگاه می‌تواند نقش تسهیل‌گری در این زمینه ایفا کند.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین بر ضرورت فعالیت‌های فرامنطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه در کشورهای همسایه تأکید کرد.

مخبر درخصوص فعال شدن کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها نیز گفت: پس از آغاز بازدید از دانشگاه‌های کشور با کمک وزارتخانه‌های علوم و بهداشت یک کانون نخبگانی برای رصد و پیگیری مسائل دانشگاه‌ها و به‌ویژه بهره گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کشور ایجاد شده است و تاکنون چندین اندیشکده و مجموعه‌های دانشجویی در زمینه‌های مختلف با دولت همکاری می‌کنند که کرسی‌های آزاداندیشی هم کانون‌هایی هستند که در همین زمینه می‌توانند به دولت کمک کنند.

دکتر مخبر همچنین با محکومیت نسل کشی، جنایات جنگی و فجایای غزه تأکید کرد: متأسفانه تمام مجامع بین‌المللی در این زمینه سکوت کرده‌اند، اما رژیم صهیونیستی و آمریکا به دلیل شکسته شدن هژمونی و هیمنه آنها و همچنین نرسیدن به اهداف خود در تسخیر کامل نوار غزه و از بین بردن حماس عصبانی هستند.

دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند سهم خوبی در مدیریت یکپارچه آموزشی داشته باشد

محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در این جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند سهم خوبی در مدیریت یکپارچه آموزشی، رعایت و ارتقای استانداردهای آموزشی و افزایش تولید علم داشته باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست با تاکید بر رویکرد پذیرش دانشجو بر حسب نیازهای کشور گفت: مدیریت یکپارچه آموزشی، رعایت و ارتقای استانداردهای آموزشی و افزایش تولید علم از مهمترین برنامه‌های وزارت علوم در دولت سیزدهم است که دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌تواند سهم خوبی در این زمینه داشته باشد.

دانشگاه آزاد سهم بزرگی در ارتقای علمی و رفع نیازهای کشور داشته است

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سهم بزرگی در ارتقای علمی و رفع نیازهای کشور داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، عین‌اللهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با پذیرش دانشجو در ۲۳۸ رشته پزشکی، دندانپزشکی و رشته‌های مرتبط در سال‌های گذشته سهم بزرگی در ارتقای علمی و رفع نیازهای کشور داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha