• دوشنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402092719173
  • خبرنگار : 50300

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خبر داد

تهیه پروپوزال جامع آلاینده‌های بیولوژیک در دانشگاه جندی شاپور اهواز

تهیه پروپوزال جامع آلاینده‌های بیولوژیک در دانشگاه جندی شاپور اهواز
آلودگی هوای اهواز

ایسنا/خوزستان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تهیه پروپوزال جامع بیماری‌های تنفسی و آلاینده‌های بیولوژیک در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مهرنوش ذاکرکیش در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت ارتقای پژوهش و فناوری، اظهار کرد: ارتقای پژوهش و فناوری از اولویت‌های مدیریت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در این خصوص، ادامه داد: اعتقاد ما بر این است که دانشگاه‌های علوم پزشکی باید مشکلات سلامت جامعه را شناسایی کنند و با اتکا به دانش اعضای هیات علمی و فناوران، اقدامات موثر را در سیاست‌گذاری‌ها رقم بزنند. در واقع تحقیقات و پژوهش‌هایی باید انجام شوند که مساله‌محور و در مسیر برطرف کردن مشکلات سلامت جامعه باشند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد که مهمترین معضل و مشکل کنونی در استان خوزستان، بیماری‌های تنفسی است. سالانه با اولین بارش در پاییز، تعداد زیادی از بیماران با مشکلات تنفسی به اورژانس‌ها مراجعه می‌کنند و متاسفانه هنوز علت اصلی این معضل به درستی شناسایی نشده است.

ذاکرکیش ادامه داد: با رایزنی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ماموریت پژوهشی بیماری‌های تنفسی به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز محول شده است که برای انجام این ماموریت در زمینه‌های مختلفی از جمله آلاینده‌های بیولوژیک، آلاینده‌های حاصل از صنایع، گرده‌های گیاهی و بیماری‌های ژنتیکی و تنفسی، پروپوزالی جامع نوشته شده و در دست اقدام و اجرا است.

وی یادآور شد: زمان در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح نمونه، دو سال است و امیدواریم با کمک اعضای هیات علمی و پژوهشگران رشته‌های مختلف فعال در این زمینه، بتوانیم پاسخی برای مشکل بیماری‌های تنفسی در استان خوزستان داشته باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وظایف دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، افزود: رسالت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم با محوریت کارآفرینی، رسالتی ماورای آموزش و پژوهش صرف است بنابراین این نسل از دانشگاه‌ها، به دنبال این هستند که علاوه بر آموزش و پژوهش، پژوهش‌ها را به سمت شناسایی مشکلات جامعه هدایت کنند و برای رفع آن‌ها اقدامات اساسی انجام شود تا دانش به معنای واقعی به منصه ظهور برسد.

ذاکرکیش با اشاره به تعیین شعار سال مبنی بر هدایت تحقیقات به سمت رفع مشکلات جامعه، گفت: در حال حاضر مشکلات سلامت جامعه، در معاونت‌های غذا و دارو، بهداشت و درمان شناسایی شده  است و این موارد در قالب طرح‌های تحقیقاتی به مراکز تحقیقاتی معتبر سپرده‌ شده‌اند تا معضلات بخش‌های مختلف در رابطه با سلامت برطرف شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha