• دوشنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۲ / ۲۰:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402092719408
  • منبع : نمایندگی خوزستان

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز:

حوزه و دانشگاه، دو نهاد پیشران فعالیت‌های آموزشی هستند

حوزه و دانشگاه، دو نهاد پیشران فعالیت‌های آموزشی هستند

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: حوزه و دانشگاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی دو نهاد پیشران فعالیت‌های آموزشی که یکی پیشگام بسط و گسترش مرز دانش و دانایی و دیگری متولی تحکیم و تعالی بنیان‌های معرفتی و توسعه و ترویج فضلیت‌های معنوی و اخلاقی بوده‌اند.

 علی‌محمد آخوندعلی با اشاره به ۲۷ آذرماه، سالروز گرامی‌داشت وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: در پیشینه تمدنی این سرزمین عزتمند همواره چراغ اندیشه و فکرت مردمانش به بهره فضیلت ایمان، معنویت، اخلاق و مذهب پرفروغ بوده است. اندیشمندان، علما و فضلا و دانشمندان زیادی به فضل شور وحدت و همگرایی برای فروزانی هر چه بیشتر چراغ علم و ایمان کوشیده‌اند و نمونه‌های بارز پرشماری درحافظه تاریخی این سرزمین می‌توان برشمرد که هریک نماد و نشانه‌ای از مظهر این همپوشانی در راه سعادت و رستگاری ایران زمین بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: حوزه و دانشگاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی دو نهاد پیشران فعالیت‌های آموزشی که یکی پیشگام بسط و گسترش مرز دانش و دانایی و دیگری متولی تحکیم و تعالی بنیان‌های معرفتی و توسعه و ترویج فضلیت‌های معنوی و اخلاقی بوده‌اند.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تردیدی نیست که این نهادها هم در رویکرد و هم در ساختار تفاوت‌هایی با همدیگر دارند که این نمی‌تواند عاملی در جهت نفی از همگرایی آنان در رسیدن به یک هدف متعالی باشد و مراد از وحدت نیز یک همپوشانی هدفمند در رسیدن به این هدف آرمانی است. آرمانی که کارکرد علم و دین را مبنای سعادت جامعه می‌داند، به همین سبب همواره بر اصل وحدت این دو جایگاه مهم به عنوان یک ضرورت بایسته در همه برهه‌های بعد از انقلاب از سوی کارگزاران و شخصیت‌های برجسته نظام تاکید شده است، آنگونه که امام راحل مساله گفتمان حوزه و دانشگاه و بحث وحدت این دو نهاد را خواستار و مطرح می‌کند و مقام معظم رهبری نیز بر آن به عنوان یک آرمان و میثاق مهم تاکید ورزیده‌اند.

وی افزود: در دهه‌های اخیر نیز ملموس‌ترین زمینه‌های عینی تقارب حوزه و دانشگاه را می‌توان به کارگیری شیوه‌ها و روش‌های آموزشی و پژوهشی مشترک، استفاده از توانایی‌ها و ظرفیت‌های یکدیگر، تبادل اطلاعات مورد نیاز، مبادله استاد و مدرس و ارتباط فرهنگی و سیاسی لازم دانست که خود از مصادیق وحدت حوزه و دانشگاه به شمار می‌آیند.

آخوندعلی گفت: شهید مفتح که خود در زمینه مدارج علمی دانشگاهی و در عرصه اندیشه‌های معرفتی و معنوی حوزه دارای جایگاه شایسته‌ای بود، برترین منادی حلقه وصل و انسجام این دو نهاد بود و حقیقتا نقش برجسته‌ای نیز در این زمینه داشت. بنابراین روز ۲۷ آذرماه، روز شهادت این اندیشمند فاضل به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه هم فرصت خوبی برای تکریم شخصیت علمی، فرهنگی و معنوی ایشان و هم زمانی مناسب برای پرداختن به اهمیت امر وحدت در این دو جایگاه است.

وی بیان کرد: با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید تلاشگر عرصه علم و فضلیت دکتر مفتح، این روز خجسته را به همه تلاشگران و سخت‌کوشان دانشگاه و حوزه تبریک می‌گویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha