• سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402101913875
  • منبع : نمایندگی اردبیل

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل:

خیرین برای کاهش آسیبهای اجتماعی ورود کنند

خیرین برای کاهش آسیبهای اجتماعی ورود کنند

ایسنا/اردبیل دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل با اذعان بر اینکه از فضای مجازی میتواند برای اصلاح افکار و رفتار در جامعه بهره بد، خواستار ورود خیرین به کاهش آسیبهای اجتماعی در استان شد.

اکبر منتظر ۱۹ دی در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم تغییر ذهنیت خیرین برای فعالیت در عرصه کاهش آسیبهای اجتماعی در استان اردبیل، گفت: نباید فعالیت ها و احسانات خیرین مختص برخی موارد شود و تقاضا داریم خیرین نیکوکار در عرصه مبارزه با مواد مخدر کمک حال شورای هماهنگی باشند.

وی اظهار کرد: خیرین می توانند با ایجاد سوله و تأسیس کمپ ترک اعتیاد، زمینه ایجاد اشتغال و نجات خانواده آنها را فراهم نمایند.

منتظر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمتی روزافزون فضای مجازی آن را بستری برای بهبود افکار و رفتار عاملان انسانی دانست و تصریح کرد: فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شده است، اما لازمه آن داشتن سواد رسانه ای برای تشخیص سره از ناسره می باشد.

مشاور استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اذعان بر اینکه متأسفانه شاهد انتشار نحوه تولید و مصرف مواد مخدر در فضای مجازی هستیم، افزود: تولیدات رسانه ای و هنری میتواند برای پیشگیری و کاهش مصرف مواد مخدر مؤثر باشد.

منتظر ادامه داد: برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر نیازمند ورود و همکاری قاطبه مردم هستیم و هر کجا مردم به مسائل و مشکلات ورود داشته اند بهبودی طولانی مدت حاصل شده است.

این مسئول استانی عنوان کرد: برخی سیاستهای غلط، جایگزینی ضد ارزش ها بجای ارزش ها، مقابله دولتی با مواد مخدر و سایر عوامل از دلایل عدم موفقیت در مبارزه با مواد مخدر در کشور بوده است و نیازمند اصلاح رویکرد و مساعدت مردم می باشیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد: آمارهای تکان دهنده از مصرف مواد مخدر دیده میشود و شاهد کاهش سن مصرف مواد مخدر هستیم.

منتظر با بیان اینکه در یکی از شهرهای شمالی استان تعدادی دانش آموز سوداگر در مدارس دولتی اقدام به فروش مواد مخدر کرده بودند که با تشخیص مسئولان به اخراج آنها از مدرسه منجر شد، گفت: متأسفانه موقعیت کشور ما برای ترانزیت مواد مخدر و همسایگی با برخی از کشورهای تولیدکننده مواد مخدر سبب شده ۴ هزار شهید مبارزه با مواد مخدر را نثار میهن اسلامی کنیم و اینان شهیدان بشریت می باشند.

وی مواد مخدر را معضل دنیا دانست و با تأکید بر اینکه مواد مخدر صنعتی دستکاری شده خطرناکتر از گذشته شده است، اظهار کرد: در دنیای معاصر مصرف مواد مخدر یک روش نرم برای نابودی یک ملت می باشد.

منتظر خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد تریاک جهان در ایران کشف میشود و همچنین ۳۰ درصد کشف جهانی هروئین مربوط به کشور ما می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha