«عبدالحسین کلانتری» معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست در رابطه با پتانسیل دانشگاه یزد در برگزاری رویدادها، تصریح کرد: نگاه مدیریت دانشگاه یزد اساساً فرهنگی است و این جای تقدیر دارد و این ایدههای فرهنگی جاری در دانشگاه نشان از اولویت بودن این موضوع است.
وی افزود: بسیاری از کارهایی که در دانشگاه یزد انجام گرفته، ایده و پردازش فرهنگی دارد. بورس صنعت هم یک ایده فرهنگی و اجتماعی است چرا که علاوه بر مسئله اشتغال، امید به آینده را در دانشجویان تقویت میکند که در دانشگاه یزد این مهم رخ داده است.
کلانتری گفت: امیدواریم با زحمات همکاران اتفاق مهمی در رویش رخ داده و به سمت تحول حرکت کند؛ به عبارتی رویش فستیوالی باشد که تنوع قومی ایران در عین یکپارچگی را نشان داده و نمود فرهنگ ایران باشد.
معاون وزیر اظهار کرد: در دوره کرونا کانونها آسیب دیدند ولی به درستی و سریع توانستند احیا شوند. کانونها بیشترین تنوع موضوعات را دارند و این، خود یک مزیت است. عموما نشاط فرهنگی دانشگاهها مرهون کانونها است.
وی در پایان گفت: شهر یزد با توجه به جایگاهی که دارد پیوند عمیقی با کانونها و فعالیت آنها دارد. ما در جهان مؤلفهای به نام شهر پررویداد داریم بسیاری از شهرها به این سمت رفتند بنابراین ما باید به سمت دانشگاههای رویداد محور فرهنگی برویم . معتقدیم این فستیوالها به هویتهای فرهنگی دانشگاهها کمک میکنند. برخی از دانشگاهها به این سمت رفتهاند و دانشگاه یزد تبدیل به یکی از اینها شده است و این مرتبا دانشگاه را سرزنده نگه میدارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، «عباس کلانتری» رئیس دانشگاه یزد نیز در این مراسم، ضمن اشاره به همکاری انجام گرفته با معاونت فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری «رویش»، اظهار کرد: در دانشگاه یزد همه دست به دست هم دادند تا برنامه رویش به بهترین نحو اجرا شود و همین موضوع سبب شده تا شور و نشاط خاصی در دانشگاه و بدنه دانشجویان دمیده شود.
وی با اشاره به اهمیت بحث دانشجوپروری، گفت: در این رویداد سعی شده است با واگذاری کارها به دانشجویان، در راستای بحث دانشجوپروری که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است قدم موثری برداشته شود.
کلانتری افزود: امیدواریم بتوانیم با میزبانی مناسب، رویداد «رویش» را به اهدافی که دارد برسانیم.
انتهای پیام
نظرات