• شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402112820035
  • خبرنگار : 71970

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همدان:

اجرای ثبت عملکرد موجب کاهش اعضای هیات علمی خاموش می‌شود

اجرای ثبت عملکرد موجب کاهش اعضای هیات علمی خاموش می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همدان گفت: اجرای ثبت عملکرد اعضای هیات علمی و ارائه طرح‌های مسئله‌محور از تعداد اعضای هیات علمی خاموش در دانشگاه‌ها می‌کاهد.

به گزارش ایسنا، رضا شکوهی در اجلاس معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی گفت: اگر برنامه های ثبت عملکرد اعضای هیات علمی به خوبی اجرا شود، به تحقق همزمان چند هدف نزدیک خواهیم شد. این برنامه به عنوان گنج اطلاعاتی است و کمک می کند تا تعداد اعضای هیات علمی خاموش کاهش یابند. در دانشگاه همدان جذب هیات علمی پژوهشی منوط به ارائه طرح مسئله محور شده است، همین موضوع موجب می شود تا اعضای هیات علمی فعال داشته باشیم.

وی افزود: همچنین استفاده از ساعت آزمایشگاه جامع را افزایش داده ایم و این آزمایشگاه ها به صورت دو شیفت در حال فعالیت هستند، اگر نیاز باشد، فعالیت آزمایشگاه را سه شیفت خواهیم کرد. اجرای این برنامه از افزایش و ساخت آزمایشگاه های کوچک و جدید در دانشگاه ها را جلوگیری می کند.

شکوهی تصریح کرد: موفقیت دانشگاه ها مثل نهادهای اجتماعی مرهون پاسخگویی به هنگام جامعه است. جامعه ما به بسیاری از فارغ التحصیلان بی نیاز یا این نیاز کاهش یافته است. از بخش عمده آموزش عبور کرده ایم و این موفقیت ما مرهون پژوهش های مسئله محور به خصوص در حوزه فناوری می دانیم. اگر این پژوهش ها را افزایش دهیم، آینده کشور از تضمین بیشتری برخوردار خواهد شد. همچنین تعامل میان معاونت آموزشی و توسعه که دانشگاه را مکلف کرده از ظرفیت اعضای پژوهشی برای کارهای آموزشی استفاده شود، اتفاق خوبی است.

وی بیان کرد: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی تعداد دانشجویان علوم پزشکی باید افزایش یابد. این دانشجویان الزامی برای ارائه مقاله ندارند. به نظر می رسد باید با تغییر رویه و افزایش طرح‌های تشویقی دانشجویان مجاب شوند تا پایان نامه ها را تبدیل به مقاله کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۰۵ ۱۱:۰۰

نوشتن مقاله اجباری فاجعه درست می کند از این شیوه های دست بردارید باید پروسه پژوهش گروهی را افزایش بدهید دانشجوها با راهنمایی اساتید کارهای گروهی انجام بدهند توی ایران چون مشکل معیشت وجود دارد از استاد تا دانشجو هیچ کدام نمی توانند بر روی کار پژوهش تمزکز کنند دانشگاه آزاد پروسه چاپ 2 مقاله را اجباری کرده ولی وقتی اساتید کمکی به دانشجوها نمی کنند دانشجوها بیماری اعصاب گرفتند عده ای از دانشجوها هم کارهای غیر متعارف انجام می دهند و به مقاله نویس ها و دلال‌ها مراجعه می کنند، مدیران آموزش عالی سطحی نگرند