• شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۳:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402112820252
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

میهمانی احزاب آذربایجان شرقی در عمارت تاریخی استانداری

میهمانی احزاب آذربایجان شرقی در عمارت تاریخی استانداری

ایسنا/آذربایجان شرقی عمارت تاریخی استانداری آذربایجان شرقی در مجموعه تاریخی دیوان‌خانه تبریز در قلب این کهن شهر، امروز شاهد همنشینی صمیمانه نماینده عالی دولت مردمی در استان با نمایندگان احزاب و گروه‌های سیاسی بود.

شرکت کنندگان در این نشست هم اندیشانه که با میزبانی مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی و معاونان سیاسی، اقتصادی و عمرانی وی برگزار شد، به بیان نظرات خود در موضوعات مختلف پرداختند.

بدیهی است که با توجه به مقطع زمانی موجود و واقع شدن در آستانه انتخابات یازدهم اسفند، محور اصلی اظهارات شرکت کنندگان در این نشست صمیمی را مسایل مرتبط با این رویداد مهم ملی تشکیل می‌داد.

حق بیگی، نماینده جمعیت پایداری در آذربایجان شرقی در این نشست صمیمی گفت: وظیفه احزاب در شرایط فعلی، کمک به پرشور شدن انتخابات پیش رو در کشورمان است.

وی افزود: استانداری به عنوان نهاد حاکمیتی باید زمینه‌ساز هم افزایی و اتحاد و انسجام بین احزاب فعال در استان باشد.

سید سجاد سیفی، دبیر جمعیت پیشرفت و عدالت آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو، ابراز امیدواری کرد تا فرصت باقی مانده برای برگزاری این جشن بزرگ سیاسی، گام‌های مثبتی در راستای افزایش مشارکت همگانی در آن برداشته شود.  

محمد ساعی، دبیر جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی نیز بیان کرد: با توجه به اینکه تحزب نقش مهمی در افزایش سواد سیاسی و رسانه ای در جامعه دارد، امیدوارم احزاب در این خطه به جایگاه واقعی شان برسند.

جعفری، عضو شورای اسلامی کارگران استان هم خواستار زمینه سازی برای کمک به بلوغ احزاب شد.

مظاهری، دیگر نماینده حزبی حاضر در این نشست نیز گفت: احزاب تاکنون جامعه محور عمل نکرده‌اند و قدرت محور بوده‌اند و پس از دستیابی به قدرت نیز اغلب مردم را فراموش کرده‌اند.

وی افزود: احزاب در کشور ما مرکزگرا هستند و اغلب در پایتخت ثبت شده‌اند و همه چشم‌مان را به مرکز دوخته‌ایم و کسی نیست که حرف این خطه را بزند.

فیروز رضایی، دبیر جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به اینکه ما دچار فقر، فراموشی و کفران تاریخی هستیم، گفت: ما موظف به درس آموزی از گذشتگان هستیم.

وی ادامه داد: جامعه ایران در ۱۵۰ سال اخیر شاهد سه نهضت مشروطه خواهی، نفت و انقلاب اسلامی بود؛ عدم بلوغ سیاسی و درک شرایط سیاسی و اجتماعی آن دوران موجب سقوط آزاد مشروطه و ظهور رضاخان شد.

رضایی با بیان اینکه علت سقوط نهضت ملی شدن نفت نیز عدم بلوغ سیاسی بود، یادآوری کرد: البته نهضت نفت قبل از کودتا ساقط شده بود و کودتا برای مصدق آبروداری کرد.

وی اضافه کرد: امام راحل نیز جمهوری اسلامی را شکل داد تا آرزوی دیرینه مردم مبنی بر استقلال و آزادی نهادینه شود و به همین دلیل انقلاب ایران مردمی‌ترین انقلاب جهان است.

وی تشریح کرد: باید مواظب باشیم که در تحلیل تاریخی نهضت‌های یاد شده، آدرس غلط به مردم ندهیم؛ هر چند نان در انقلابات سه گانه فوق الذکر موثر بوده، اما مردم ایران در ۱۵۰ سال اخیر هیچ وقت به خاطر نان انقلاب نکرده‌اند.

وی تاکید کرد: بالا بردن درک سیاسی و دستیابی به مشترکات ملی در مقطع زمانی کنونی، مهم ترین وظیفه احزاب است.  

دبیر استانی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی ادامه داد: در میدان عدم بلوغ سیاسی، پوپولیسم شکل می‌گیرد و رادیکالیسم می‌تواند در این میان ویرانگر باشد، ضمن اینکه باید توجه داشته باشیم که مشکلات اقتصادی مان ناشی از مشکلات سیاسی است.

حسین دانشور، دبیر استانی حزب همت در آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: باید به احزاب بهای زیادی بدهیم، زیرا این می تواند به حضور بیشتر مردم در عرصه‌های مختلف منجر شود.

وی اضافه کرد: ترس از خوردن برچسب حزبی باعث می‌شود که مدیران نتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

اصغر نعلبندی پور، دبیر استانی حزب رهپویان در آذربایجان شرقی و رییس خانه احزاب استان هم معتقد بود که نقش آفرینی احزاب در انتخابات پیش رو، برجسته‌ترین قسمت فعالیت آنهاست.

وی افزود: احزاب هم می‌توانند با اقدام درست، مردم و طرفداران شان را به حضور پرشور در انتخابات ترغیب کنند و هم می‌توانند با اقدامات نسنجیده مانع تحقق این مهم شوند.

رییس خانه احزاب آذربایجان شرقی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم در زمانی که دشمنان به منحرف کردن انتخابات پیش رو از مسیر خود متمرکز شده‌اند، احزاب بتوانند این توطئه را نقش بر آب کنند. 

وی بیان کرد: امیدوارم در دوره مدیریت جدید استانداری، برگزاری جلسات برای احزاب آذربایجان شرقی از شکل رفع تکلیفی خارج شود.

وی گفت: باید کاری کنیم که وابستگی حزبی برای افراد، عیب تلقی نشود و مانع از استفاده از ظرفیت اشخاص و افراد توانمند حزبی در ساختارهای مدیریتی نشود.

رحیم جهانی، دبیر حزب موتلفه در آذربایجان شرقی نیز در این نشست یادآوری کرد: رهبر معظم انقلاب این دوره، زودتر از انتخابات قبلی در مورد این رویداد مهم ملی اظهار نظر کرده‌اند که همین امر مسوولیت ما را دوچندان می‌کند.

جهانی تشریح کرد: همه سلایق سیاسی محترم هستند، اما همه ما به عنوان نمایندگان مردم باید برای هم افزایی درباره برگزاری باشکوه انتخابات پیش رو بکوشیم. 

وی اضافه کرد: همه کسانی که مخاطب دارند باید برای دعوت مردم به حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی تلاش کنند.

آزیتا محمودی، نماینده حزب اسلامی ایران زمین در آذربایجان شرقی نیز بر لزوم بهره‌گیری از توان بانوان در حوزه فعالیت احزاب و مدیریت‌ها تاکید کرد.

سوسن حسینی، دیگر نماینده حزبی حاضر در این نشست نیز خواستار تلاش برای افزایش نشاط اجتماعی و شادابی مردم در راستای مشارکت افزایی شد.

داود هوشیار، نماینده حزب کارگزاران در آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به سیستم متمرکز سیاسی در کشور گفت: اما با برخی اقدامات می‌توان فضا را در استان، تلطیف و امیدآفرینی کرد.

وی افزود: امیدوارم در فرصت اندک باقی مانده بتوانیم زمینه مشارکت بیشتر مردم در انتخابات پیش رو را فراهم کنیم.

عباسعلی نژاد، دیگر فعال حزبی حاضر در این نشست هم تاکید کرد: اگر بخواهیم احزاب به درک و فهم مشترک درباره مسایل و منافع ملی برسند، باید بتوانیم باهم گفت‌وگو کنیم.

وی افزود: مشارکت حداکثری باید اولویت اصلی ما در مقطع کنونی باشد و بتوانیم مطالبات مان را در پای صندوق‌های رای مطرح کنیم.

وی اضافه کرد: احزاب باید به سمت برنامه محوری در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بروند.

در این دوره از انتخابات تنها احزاب می‌توانند فهرست بدهند

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی نیز در این نشست صمیمی اعلام کرد که در این دوره از انتخابات تنها احزاب شناسنامه دار مجاز به دادن فهرست های انتخاباتی هستند.

تراب محمدی افزود: حزبی نیز که در چارچوب یک ائتلاف لیست ارائه دهد، دیگر خودش نمی‌تواند به تنهایی لیست ارائه دهد و مبادرت به این کار، تخلف است. 

وی با بیان اینکه خانه احزاب، اتاق فکر احزاب استان است، ادامه داد: وظیفه احزاب، کنش‌گری و ایفای وظیفه در عرصه‌های مختلف حیات اجتماعی است‌.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی تشریح کرد: ستاد انتخابات استان، رای مردم را امانت، تلقی و برای صیانت تمام قد از آن می‌کوشد.

وی با اشاره به اینکه در انتخابات پیش رو سه هزار و ۲۳۱ شعبه اخذ رای در استان پیش‌بینی شده است، یادآوری کرد: تاکنون ۶۹۸ نفر در آذربایجان شرقی برای انتخابات مجلس تایید صلاحیت شده‌اند که احتمال می‌دهیم به دلیل تغییر حوزه انتخابیه برخی از نامزدها، این رقم به بیش از ۷۰۰ نفر برسد.

احزاب نباید به باشگاه سهم خواهی تبدیل شوند

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست اعلام کرد: معتقدیم باید با نخبگان و گروه‌های مرجع استان نشست و برخاست داشته باشیم.

مالک رحمتی افزود: فلسفه وجودی احزاب این است که در محلی که سرنوشت سیاسی مردم رقم‌ می‌خورد، حضور موثر داشته باشند و کارنامه خود را ارائه کنند و بسنجند.

وی یادآوری کرد: جایگاه احزاب در نظام سیاسی ایران با همه جای جهان متفاوت است و بر اساس ماده ۱۰ قانون احزاب کشورمان، تشکیل و فعالیت احزاب در آن آزاد است.

وی تشریح کرد: ظرفیت غنی در نظام سیاسی ما برای تحزب وجود دارد که فعالیت ۵۵ حزب موجود در آذربایجان شرقی، مصداق عینی آن است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه از حضور پررنگ و پرتعداد احزاب شناسنامه‌دار در استان استقبال می‌کنیم، ادامه داد: احزاب، محلی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد و نخبه و برنامه محوری است.

وی تاکید کرد: احزاب نباید باشگاه سهم خواهی شوند، بلکه باید نیروی انسانی مدیر و متخصص برای بکارگیری در حوزه‌های مختلف تربیت کنند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز، تمام کننده انقلاب اسلامی بود، گفت: باید توجه کنیم که آذربایجان شرقی در طول تاریخ پرافتخار کشورمان همواره استانی پیشرو و پیشگام برای دفاع از اسلام و کشور بوده است.

رحمتی اضافه کرد: وظیفه ماست که بالندگی و مسوولیت پذیری مردم آذربایجان را زنده نگه داریم. 

وی با بیان اینکه ما باید خودمان را در کنار مردم بصیر و آگاه مان حفظ کنیم که از آنها عقب نمانیم، توضیح داد: احزاب اساسا دارای تریبون هستند و برای روشنگری و اثرگذاری ایجاد شده‌اند که در مقطع حساس کنونی باید صحنه را برای مردم شفاف کنند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: در شرایطی که دشمن به لطایف الحیل کوچک‌ترین مسأله در کشور را به بزرگ‌ترین مساله تبدیل می‌کند، احزاب مسوولیت دشواری برای مقابله با آن بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه از پیشنهادهای احزاب برای مدیریت استان استقبال می‌کنیم، تشریح کرد: بر این اساس خانه احزاب استان، سند توسعه منطقه‌ای آذربایجان شرقی را با برگزاری گردهمایی و بارش فکری تهیه و تدوین کند.

رحمتی ادامه داد: همه نهادهای جامعه اسلامی ما مبتنی بر حضور مردم و عنصر کلیدی در نظام اسلامی، مردم است.

وی بیان کرد: در مقطع کنونی، دشمن به طور تمام قد، جنگ نرمی را شروع کرده که قبلا به این وسعت نبود و احزاب در این شرایط مسوولیت خطیری دارند.

وی خاطرنشان کرد: دولت در انتخابات پیش رو فقط مجری انتخابات است و هیچ مسوول دولتی حق هیچ‌گونه سوگیری ندارد.

خادمی مردم آذربایجان، بزرگ‌ترین افتخار برای بنده بعد از خادمی امام رضا (ع) است

استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: انتظار مردم از احزاب در مقطع کنونی، اتحاد و انسجام و یکپارچگی است.

رحمتی اضافه کرد: با تلاش احزاب باید همه آحاد مردم در انتخابات پیش رو مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در این شرایط، عنصر رسانه با تولید محتوای غنی و رعایت صداقت، تعیین کننده است، ادامه داد: رسانه‌های ارگان احزاب با دو رویکرد روشنگری و آگاهی بخشی در آستانه انتخابات فعال شوند.

وی اضافه کرد: مقابله با پمپاژ اخبار منفی رسانه‌ای دشمن توسط رسانه‌های حزبی استان با رویکرد صداقت ممکن است. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی افزود: در لیست نامزدهای تأیید صلاحیت شده استان برای انتخابات پیش رو همه سلایق وجود دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha