• جمعه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403013117749
  • خبرنگار : 50308

راه جدید مبارزه با سرطان

راه جدید مبارزه با سرطان

ایسنا/خراسان رضوی سلول‌های سرطانی با پنهان شدن از سیستم ایمنی بدن رشد و گسترش می‌یابند.

به نقل از مدیکال اکسپرس، ایمنی درمانی‌ به سیستم ایمنی اجازه می‌دهد تا سلول‌های سرطانی پنهان را پیدا کرده و به آنها حمله کند و به بیماران سرطانی کمک می‌کند عمر طولانی‌تری داشته باشند، با این حال، بسیاری از بیماران از این درمان‌های انقلابی سود کمی می‌برند یا هیچ سودی نمی‌برند.

مهارکننده‌های کنترل ایمنی بیشترین استفاده را دارند. آنها با شناسایی و مسدود کردن پروتئین‌های مورد استفاده سلول‌های سرطانی برای پنهان شدن از سیستم ایمنی، عمل می‌کنند، با این حال، سلول‌های سرطانی که این پروتئین‌ها را ندارند از راه‌های مختلفی برای پنهان شدن استفاده می‌کنند.

از آنجایی که بیماران مبتلا به سرطان به مهارکننده‌های کنترل ایمنی پاسخ نمی‌دهند، محققان مشتاقند تا روش‌های ایمنی درمانی جدیدی با اهداف متفاوت توسعه دهند.

در تحقیقی، محققان دانشگاه اوزاکای ژاپن دریافتند که آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین به سیستم ایمنی کمک می‌کنند تا سلول‌های سرطانی را به روشی متفاوت از روش‌های ایمنی درمانی فعلی پیدا کند. این آنتی‌بیوتیک‌ها سلول‌های ایمنی، معروف به لنفوسیت‌های تی (T) را تحریک می‌کنند تا به سلول‌های سرطانی حمله کنند و آنها را از بین ببرند.

ماری تون، محقق اصلی این تحقیق می‌گوید: ما آنتی‌بیوتیک تتراسایکلین مینوسیکلین را در خون و بافت تومور بیماران مبتلا به سرطان ریه بررسی کردیم و دریافتیم که مینوسیکلین با هدف قرار دادن گالاکتین-۱ که پروتئین سرکوب‌کننده سیستم ایمنی تولید شده توسط سلول‌های سرطانی است، فعالیت ضد توموری لنفوسیت‌های T را افزایش می‌دهد.

این گروه محققان دریافتند که گالاکتین-۱ با جلوگیری از رسیدن لنفوسیت‌های T کشنده به تومور، به سلول‌های سرطانی کمک می‌کند تا از سیستم ایمنی پنهان شوند. پس از درمان با تتراسایکلین، گالاکتین-۱ دیگر قادر به پیشگیری از حمله لنفوسیت‌های T به تومور نبود. مسدود کردن گالاکتین-۱ ممکن است کلید درمان‌های جدید سرطان باشد.

کوتا ایواهوری، محقق مسئول، بیان کرد: این آنتی‌بیوتیک‌ها مکانیسم عمل متفاوتی نسبت به مهارکننده‌های کنترل ایمنی و سایر روش‌های ایمنی درمانی مورد استفاده برای درمان سرطان دارند.

ما امیدواریم که این تحقیقات منجر به توسعه داروهای جدیدی شود که مسیرهای ایمنی متفاوتی را هدف قرار می‌دهند و می‌توانند برای افراد مبتلا به سرطان، به‌ویژه افرادی که از ایمنی‌درمانی‌های فعلی فایده نمی‌برند، سودمند باشند.

آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین برای درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های عفونی سالهاست که در سراسر جهان استفاده می‌شود. اکنون، این داروهای قدیمی ممکن است راه را برای ایمنی درمانی‌های جدید برای بیماران سرطانی که در حال حاضر گزینه‌های درمانی کمی دارند، نشان دهند.

یافته‌های این تحقیق در مجله Immuno Therapy of Cancer منتشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha