• یکشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403021611143
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

برگزاری جشنواره به دنبال رفع مهجوریت و مظلومیت از چهره نهج‌البلاغه در جامعه است

برگزاری جشنواره به دنبال رفع مهجوریت و مظلومیت از چهره نهج‌البلاغه در جامعه است

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جشنواره ملی نهج‌البلاغه به دنبال رفع مهجوریت و مظلومیت از چهره نهج‌البلاغه در جامعه است، گفت: دو بخش عمده‌ایی از جامعه که انتظار می‌رود پشتیبان نهج البلاغه باشند، حوزه و دانشگاه است که در این حوزه مسئولیت‌هایی دارند.

حسین مسعودی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: جشنواره نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه هر دو یک دبیرخانه دارد و به صورت دوسالانه برگزار می‌شود که در سال گذشته جشنواره صحیفه سجادیه در استان هرمزگان برگزار شد.

وی بیان کرد: امسال جشنواره نهج‌البلاغه از بهمن ۱۴۰۲ شروع شده و تا بهمن ۱۴۰۳ ادامه دارد و دارای بخش‌های مختلفی است.

حجت‌الاسلام مسعودی با بیان اینکه آزمون بخش‌های مفاهیمی در مهر ماه برگزار می‌شود اظهار کرد: تمامی رشته‌های علوم انسانی و انواع رشته مدیریت می‌توانند از دریای نهج‌البلاغه برداشتی داشته باشند چرا که بخشی از خطبه‌ها و نامه‌های حضرت امیرالمومنین(ع) شامل نکات کلیدی برای مدیریت جهان است.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: منبع آزمون کتابخوانی برای دانشجو، اساتید و کارمندان متفاوت است و به این صورت است که اگر دانشجویی علاقه به شرکت در این مسابقه را دارد ابتدا ثبت‌نام کرده و بعد به مطالعه منبع در سطح‌های مشخص شده می‌پردازد.

وی گفت: نهج‌البلاغه در بعضی از دانشگاه‌ها جزو موضوعات درسی بوده ولی باید بپذیریم که نهج‌البلاغه در بین جوانان و دانشگاهیان مورد مظلومیت و مهجوریت است و لذا این جشنواره به دنبال رفع مظلومیت از چهره نهج‌البلاغه و بیشتر در بطن زندگی وارد شود.

حجت‌الاسلام مسعودی تصریح کرد: دانشگاهایی که بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه فعالیت می‌کنند دانشجوهای خود را به سمت این موضوع ترغیب کرده و ی کسانی که از قبل به تولید شعر، داستان نویسی  و ... پرداختند به این سمت آمده و آثار خود را از این طریق ارسال کنند تا یک مقداری فراگیرتر شود.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: دو بخش عمده‌ایی از جامعه که انتظار می‌رود پشتیبان نهج‌البلاغه باشند، حوزه و دانشگاه است که  در این حوزه مسئولیت‌هایی دارند اما کم‌کاری‌هایی در این حوزه صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه جشنواره نهج‌البلاغه به دنبال آشنایی دانشگاهیان با موضوع نهج‌البلاغه است، گفت: مجموعه‌های خوبی در حوزه نهج‌البلاغه مشغول فعالیت هستند که مرحوم دشتی یکی از مترجمین نهج‌البلاغه بود که  در این راه از دنیا رفتند اما شاگردان این فرد کار را پیگیری می‌کنند.

حجت‌الاسلام مسعودی بیان کرد: مقام معظم رهبری توصیه‌ایی کردند که دانشگاهیان خیلی بیشتر با نهج‌البلاغه و کتاب صحیفه سجادیه مانوس باشند که این جشنواره به دنبال رفع مهجوریت این دو کتاب است.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی بیان کرد: دبیرخانه کشوری این جشنواره در قم بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha