• یکشنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۳ / ۲۳:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403041712080
  • خبرنگار : 50176

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

لرستان پایتخت گیاهان دارویی می‌شود

لرستان پایتخت گیاهان دارویی می‌شود

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه تبدیل استان به پایتخت گیاهان دارویی طرحی است که به شدت پیگیر آن هستیم، گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی هم به لحاظ اقتصادی به صرفه است هم اینکه می‌تواند جایگزین کشت‌های ممنوعه باشد.

سید عماد شاهرخی امروز در جلسه شورای معاونین و مدیران که در سالن جلسات برگزار شد با اشاره به اینکه مهمترین هدف ما در بخش کشاورزی تولید و اشتغال است، افزود: یکی از اتفاقات خوب در حوزه تولید خرید ۴ هزار و ۷۰۰ تن کلزا از کشاورزان استان بوده که نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

وی بر قلع و قمع اراضی کشاورزی که به صورت غیر مجاز تغییر کاربری داده‌ شده است، تاکید کرد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع دستگاه قضا با مدیرانی که در قضیه  قلع و قمع ترک فعل کنند برخورد جدی خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر پیگیری  پرونده‌های رفع تداخلات اراضی هم تاکید کرد و افزود: شهریور ماه امسال  باید پرونده رفع تداخلات اراضی در استان بسته شود.

شاهرخی به ضرورت توسعه  کشت توسعه گیاهان دارویی هم اشاره کرد و گفت: تبدیل لرستان به  پایتخت گیاهان دارویی طرحی است که به شدت پیگیر آن هستیم.

وی بیان کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی علاوه بر اینکه در بحث تناوب مهم است به لحاظ اقتصادی هم به صرفه است، از طرفی می‌تواند جایگزین کشت‌های ممنوعه باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی به عنوان جایگزین کشت‌های ممنوعه در روستاها نیازمند برگزاری کلاس‌های آموزشی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۱۸ ۱۴:۲۵

کار بسیار خوب و عالی است استان های زاگرس نشین مکان خوبی برای اجرای این امر مفید و ارز اور است به جای باغات هلو و بادام که اب بر است و تضاد با ان منطقه دارد این مناطق خود از این گونه ها ی گیاهی زیاد دارد