به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی نیوز، اعتراضات دست اندرکاران نظام آموزش عالی هلند پس از ارائه سیاستی به مجلس نمایندگان این کشور توسط وزیر آموزش، فرهنگ و علوم هلند، ادامه خواهد یافت که بر اساس آن تعداد دانشجویان بین المللی در مقطع کارشناسی که برای تحصیل به هلند می آیند تا یک سوم محدود می شود و دولت ۲۹۳ میلیون یورو پس انداز میکند.
در این راستا تظاهراتی توسط یک جنبش ملی از کارکنان دانشگاه و دانشجویان تشکیل شده است که برای حفاظت از منافع تحصیلات دانشگاهی و تحقیقات علمی، اتحادیه دانشجویان هلند (LSVb) و اتحادیه دانشگاههای هلند (UNL) تشکیل شده است.
کاسپار ون دن برگ، رئیس UNL، در واکنش به طرح برونز برای «مدیریت جریانهای دانشجویی بینالمللی» که در ۱۵ اکتبر ارائه شد، گفت که لایحه «تعادل در بینالمللیسازی» دولت ابلاغ شد.
ون دن برگ گفت: «این رویکرد آموزش را ضعیف میکند، ما استعدادهای علمی مهم را از دست خواهیم داد و همچنین دانشجویان بینالمللی را که واقعاً در کشورمان به آنها نیاز داریم، ترساندهایم».
از جمله برنامههای بروینز کاهش استفاده از زبان انگلیسی در دانشگاهها و کالجهای هلند است.
در حال حاضر، از هر سه دوره کارشناسی در هلند، یک دوره به زبانهای دیگر ارائه می شود و نیمی از این دوره ها ترکیبی از هلندی و انگلیسی است.
از دانشگاهها خواسته میشود که در تمام دورههای تحصیلی غیرهلندی محدودیتی برای تعداد دانشجویان اعمال کنند. بروینز گفت که اگر سقف ها نتیجه مطلوب را نداشته باشند، به دانشگاه ها بودجه کمتری به ازای هر دانشجو داده می شود.
اقدامات دولت هلند احتمالاً مستقیماً بر دانشجویان اروپایی تأثیر می گذارد که در حال حاضر شهریه مشابه دانشجویان هلندی (حدود ۲۵۰۰ یورو یا ۲۶۹۵ دلار آمریکا در سال) می پردازند. دولت هلند به هر دانشجو حدود ۸۷۰۰ یورو یارانه می دهد. این بدان معناست که داشتن دانشجویان اروپایی کمتر، به معنای هزینه کمتر دولت است.
انتهای پیام
نظرات