• شنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403081209003
  • خبرنگار : 50673

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در آیین معارفه خود تاکید کرد

لزوم اصلاح اصول ساعت اضافه کاری کادر درمان و جذب دانشجوی بومی در رشته‌های پرستاری و فوریت‌ها

لزوم اصلاح اصول ساعت اضافه کاری کادر درمان و جذب دانشجوی بومی در رشته‌های پرستاری و فوریت‌ها

ایسنا/هرمزگان در این آیین رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اذعان اینکه یاد خداوند انسان را از قعر چاه تا اوج جاه بالا می‌کشد، گفت: هیچ توفیقی بالاتر از خدمت نیست.

دکتر پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امروز شنبه ۱۲ آبان ماه، با درود بر روح امام راحل و راه طیبه شهدا، شهدای جبهه مقاومت،  شهدای سلامت و  شهدای مدافع حرم گفت: خدا را شاکرم که توفیق خدمت به مردم برایم محقق شد و در این راه با تمام توان جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات تلاش خواهم کرد.

وی ضمن قدر دانی از خدمات دکتر غلامعلی جاودان رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی گفت: اینجانب علی رغم آگاهی به تمام مشکلات، کمبودهای زیر ساختی، تجهیزات، نیروی انسانی با انگیزه خدمت پای در این مسیر گذاشته ام،  در این برهه از زمان جابجایی نیروها و تغییرات روندی عادی و معمول است اما آنچه که مهم است و به آن تاکید دارم این است که  این جابه‌جایی نیروها نباید خللی در روند فعالیت‌ها ایجاد کند بلکه باید همه با هم دست در دست جهت ارتقای نظام سلامت و توسعه آن در استان کوشا باشیم.

 شاهرخی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به حوزه دانشجویی گفت: دانشجویان نخبگان و فرزندان این مرز و بوم هستند که آینده کشور را رقم می‌زنند و بر ماست که در  در حوزه علمی، آموزشی، پژوهشی، اخلاق و رفتار و عمل در درمان آن‌ها را به طرز شایسته آماده و تربیت کنیم.

وی در ادامه افزود: در بحث جهاد تببین باید آگاهی، دانش و بصیرت را افزایش داد و ما در این راستا در حوزه دانشجویی آمادگی داریم بخشی از فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی را به آنها بسپاریم.

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: علی رغم اینکه در سالیان گذشته افزایش پذیرش دانشجو را داشتیم اما پیوست آن که افزایش هیئت علمی، فضای فیزیکی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است محقق نشده و چالش های متعددی در حوزه آموزش داریم که پیگیری و ساماندهی خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حوزه بهداشت دو برنامه ملی بر عهده داریم که ۶۰ درصد این برنامه‌ها برعهده وزارت بهداشت و ۴۰ درصد بر عهده سایر ارگان‌هاست این برنامه‌ها طرح جوانی جمعیت و طرح نظام ارجاع پزشک خانواده است و آماده ایم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم و با مداخله منطقی شاهد وضعیت خوبی در حوزه نظام ارجاع باشیم.

دکتر شاهرخی گفت: به دنبال افزایش سهمیه دارویی استان هستیم و می‌خواهیم دفاتر نمایندگی پخش دارو در استان احداث شوند.

وی با اشاره به اینکه در بحث درمان ۴ پروژه مهم داریم تاکید کرد: بحث نیروی انسانی مهم است اما شاهد بودیم وقتی ۲ هزار مجوز استخدام هم داشته باشیم اما نیرویی برای جذب نباشد عملا اتفاقی رخ نمی دهد بر همین مبنا اگر بتوانیم به کمک وزارتخانه و رییس جمهور سهمیه‌ای را به جذب  دانشجوی پرستار بومی تخصیص دهیم می‌توان این مشکل را حل کنیم.

همچنین در بحث پذیرش دانشجوی بومی فوریتها هم به همین منوال چرا که بسیاری از پایگاه‌های جاده‌ای دچار کمبود نیروی انسانی است.

بالاترین مقام دانشگاه در آئین معارفه خود بر انجام کارهای پژوهشی منطبق بر نیاز استان تاکید کرد و گفت: امید است با  پرورش نیرو و توسعه مراکز تحقیقاتی شاهد رشد رنکینگ دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور باشیم.

دکتر شاهرخی در ادامه از تمامی کادر درمان علی الخصوص پرستاران که در دوران کرونا با از خود گذشتگی خدمت نمودند تقدیر کرد و گفت:  در ماه رمضان که نفس کشیدن مومن عبادت است این عزیزان با از خود گذشتگی نفس‌های بسیاری را احیا کردند.

شاهرخی افزود :اصلاح و اصول ساعت اضافه کاری به نحوی که عدد مناسبی باشد و در خور زحمات کادر درمان، پیگیری و انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد در دانشگاه علاوه بر منابع انسانی و تجهیزات، سرمایه‌های انسانی ارزشمندی وجود دارد که از همکاران درخواست دارم جهت اجرای تکریم سرمایه‌های انسانی و حفظ و نگهداشت آن تمام تلاش خود را به کار گیرند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha