• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403082216208
  • خبرنگار : 71592

هشدار تحلیلگر صهیونیستی نسبت به انزوای رژیم صهیونیستی با ادامه جنگ در غزه و لبنان

هشدار تحلیلگر صهیونیستی نسبت به انزوای رژیم صهیونیستی با ادامه جنگ در غزه و لبنان

یک تحلیلگر صهیونیستی نسبت به تشدید انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی در صورت ادامه جنگ در غزه و لبنان هشدار داد و تأکید کرد حمله به یهودیان در آمستردام تنها بخشی از یک کارزار در حال گسترش است.

به گزارش ایسنا، «ناحوم برنیا» تحلیلگر مسائل سیاسی رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت رژیم صهیونیستی هرچقدر بیشتر در غزه و جنوب لبنان بماند، فاصله‌اش از دنیای بیرون بیشتر می‌شود.

به نقل از خبرگزاری سما، وی افزود: معادله را خیلی راحت می‌توان خلاصه کرد: هرچقدر در غزه و جنوب لبنان بیشتر بمانیم، تصاویر غیرنظامیانی که اخراج شده‌اند و تصاویر خانه‌هایی که ویران شده‌اند، بیشتر روی صفحه نمایش، ظاهر می‌شود و از بقیه جهان دورتر می‌شویم. حمله در آمستردام بخشی از یک کارزار در حال گسترش است.

برنیا ادامه داد آسیب‌هایی که به اقتصاد، علم، آزادی رفت و آمد، وجهه رژیم صهیونیستی در غرب و همچنین احساس امنیت وارد می‌شود، واقعی و محسوس است. برخی کارزارها برنامه‌ریزی شده و سازماندهی شده و برخی دیگر خودجوش و فراگیر هستند.

وی یادآور شد در جنگ روسیه و اوکراین این دولت‌ها هستند که روسیه را تحریم می‌کنند اما در مورد رژیم صهیونیستی این فعالان چپگرا هستند که این رژیم را تحریم می‌کنند. فعالانی که دولت‌ها را رهبری و هدایت می‌کنند.

برنیا با اشاره به اینکه برآوردها نشان می‌دهد تل‌آویو راه‌هایی برای تضمین تداوم واردات و صادرات نظامی خود دارد، اما فشارهای فزاینده هزینه‌ها و پیامدهایی را به همراه دارد، تاکید کرد: این فشارها در شرایطی که کمپین‌های تحریم جهانی در حال افزایش است، تشدید می‌شود.

وی تاکید کرد کمپین تحریم در مقیاس جهانی نه تنها فعالیت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد، بلکه تحریم‌ها در حال گسترش است تا مواد اولیه مانند زغال سنگ را در بر بگیرد که در سرزمین‌های اشغالی چه در پایگاه‌های نظامی و چه در زندگی روزمره مردم عادی به عنوان منبع انرژی استفاده می‌شود.

این تحلیلگر صهیونیستی نوشت دیدگاه فعالان مبتنی بر خشکاندن منابع انرژی و مواد لجستیکی است که روشی مؤثر برای تضعیف زندگی روزمره در سرزمین‌های اشغالی است، زیرا با این کار هزینه زندگی در آنجا نه تنها در سطح نظامی بلکه در سطح زندگی عادی غیرنظامی، گزاف و دشوار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد فشارهای فزاینده‌ای بر کشورها و شرکت‌هایی که با رژیم صهیونیستی سر و کار دارند، وجود دارد. تا جایی که کشورهایی که سیاست بی‌طرفی را در پیش گرفته‌اند هم موضع‌گیری می‌کنند. تحولات اخیر نشان می‌دهد برخی از دولت‌ها، مانند دولت اسلوونی، شروع به اعمال محدودیت‌های غیررسمی بر فعالیت‌های کشتی‌های صهیونیستی یا کشتی‌هایی که به سمت اراضی اشغالی می‌روند، اعمال می‌کند و این امر باعث ترسیم چشم‌انداز دیپلماتیک و اقتصادی در سطح منطقه‌ای و جهانی می‌شود. 

برنیا در پایان گفت: معتقدم اسرائیل در این مرحله ابزاری برای تضمین تداوم واردات و صادرات امنیتی خود دارد، اما فشارها رو به افزایش است و هزینه‌های آنها بیشتر می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha