• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403082317141
  • منبع : نمایندگی فارس

معاون سازمان ملی استاندارد ایران:

توجه به ایمنی بدنه خودروها اعمال می‌شود/ تعطیلی ۴۰۰ استاندارد

توجه به ایمنی بدنه خودروها اعمال می‌شود/ تعطیلی ۴۰۰ استاندارد

ایسنا/فارس معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به دغدغه جامعه در خصوص ایمنی بدنه خودروها از انجام تلاش‌هایی در این راستا خبر داد که تا پایان سال نتیجه خواهد داد.

سیدمحمود هاشمی امروز، ۲۳ آبان در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد که در شیراز در حال برگزاری است، گفت: یکی از دغدغه‌های امروز استاندارد در فضای مجازی و محیط جامعه امروز ما، بحث استاندارد ورق بدنه خودرو است که با جدیت در حال انجام است و امسال شاهد نمایه شدن این استاندارد خواهیم بود که در تولید خودروها موضوع ایمنی بدنه خودرو اعمال شود.

وی همچنین در تشریح اقدامات انجام شده در سازمان ملی استاندارد طی ۲ الی ۳ سال گذشته اظهار کرد: در ۲ سال گذشته حدود ۴۰۰ استاندارد به دلیل ناکارآمد بودن ابطال شده است و از ۳۵ هزار استاندارد تدوین شده در کشورمان حدود ۳۰ هزار استاندارد بازنگری شده است.

هاشمی تصریح کرد: در سه سال گذشته سامانه هوشمند استاندارد با پشتیبانی بیس از ۵۰ وب سایت فعال شده است و از ۱۹ آبان‌ماه جاری درخواست‌های اعتباربخشی در آن ثبت می‌شود. این سامانه هوشمند مرکز ملی تایید صلاحیت ایران است که تمامی فرآیندها در آن به صورت خودکار و هوشمند انجام می‌شود.

معاون سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ نهاد ارزیابی و انطباق که اعتبار استانی داشتند و نمی‌توانستند عضو آیلک شوند، با رفع موانع، اکنون می‌توانند عضو آیلک شوند، گفت: رشد ۱۱۲ درصدی در فرایند اعتباربخشی داشتیم و در سه سال گذشته حدود ۳۱۰۰ پرونده تقاضای اعتباربخشی تعیین تکلیف شده است و از این تعداد حدود ۸۰۰ نهاد تعلیق یا تعطیل شدند چون استانداردها را رعایت نکردند.

وی همچنین آموزش کارکنان و کارشناسان استاندارد را مورد توجه قرار داد و گفت: طی سه سال گذشته حدود سه‌ونیم میلیون نفر ساعت آموزشی برای کارکنان و کارنشناسان استاندارد داشتیم.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از آرزوهای دیرینه سازمان ملی استاندارد ایران عضویت در مجامع جهانی استاندارد است، گفت: در شرایط سخت تحریمی تلاش برای عضویت در این مجامع شروع شد و در سال ۱۴۰۱ درخواست خود را به ایرپک ارسال‌ کردیم و بعد از یکسال بنا شد تیمی ۱۳ نفر از ۱۳ کشور در ایران حضور یابند و بعد از کش و قوس‌های فراوان، نهایتا با ۹۷ درصد رأی اتحادیه تعیین صلاحیت منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه عضو ایرپک شدیم و بعد از یک ماه هم عضو آیلک شدیم که این عضویت آثار بی.شماری و یکی از این آثار جلوگیری از خروج ارز از کشور است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha