• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403082317404
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر فرهنگی امامزاده سید ابراهیم(ع) لاهرود:

تکامل و پیشرفت جامعه در گرو انس با کتاب است

تکامل و پیشرفت جامعه در گرو انس با کتاب است

ایسنا/اردبیل مدیر کانون فرهنگی هنری امامزاده سید ابراهیم(ع) شهر لاهرود گفت: فرهنگ کتابخوانی تنها زمانی به فرهنگ عمومی تبدیل می شود که همه افراد جامعه تکامل و پیشرفت را در انس با کتاب بدانند.

اسماعیل دستگزار در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تبریک فرا رسیدن هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار اظهار کرد: کتاب ارزشمندترین آفریده بشر، پدیده‌ای باشکوه و ارزش و عنصری رشدآفرین و روشنگر در پهنه زندگی بشر است که نقطه آغاز رسالت و دعوت اسلامی پیامبر خوبی ‌ها نیز بر مبنای آن شکل گرفته است. 

وی هفته کتاب را فرصتی برای یادآوری اهمیت کتاب در زندگی افراد و رشد جامعه دانست و ادامه داد: هفته کتاب بهانه ای خجسته برای رهیافت انسان به عالم معنا است و این ارتباط مستمر، راهگشای ورود به عرصه مبارک اندیشه و دانش است.

مدیر کانون فرهنگی هنری امامزاده سید ابراهیم خراسانی(ع) شهر لاهرود، کتابخانه را نماد فرهنگ و تمدن هر شهر و جامعه دانست و اضافه کرد: معرفت از گستره کتاب تا عمق روح انسانی نفوذ می یابد و بازتاب این ارتباط در زندگی انسان تجلی خواهد یافت.

 دستگزار با بیان اینکه لحظه نشستن در کتابخانه، حضور در محضر اندیشمندان قرون و فرزانگان زمان است، اظهار کرد: عالمان از همنشینی کتاب به درجات تفکر رسیده‌اند و سالکان دانش از انس با این دوست دیرین و یار شیرین به مقامات معرفت راه یافته‌اند.

وی گسترش فرهنگ کتاب خوانی را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و بیان کرد: فرهنگ کتابخوانی تنها زمانی به فرهنگی عمومی تبدیل می شود که جامعه آن را وسیله ای برای پویایی شخصیت خود بداند و  در زندگی مردم وارد شود و کتاب به افراد خاصی از جامعه اختصاص نداشته باشد و همگان تکامل و پیشرفت را در انس با کتاب بدانند.

مدیر کانون فرهنگی هنری امامزاده سید ابراهیم خراسانی(ع) شهر لاهرود با بیان اینکه هر که از کتاب و مطالعه بیگانه باشد ، غریب و بی مونس است، تصریح کرد : نکته مهم، همان ایجاد میل و انگیزه در افکار جامعه است، یعنی برنامه ریزی ها طوری باشد که احساس نیاز به کتاب در جامعه زنده شود.

دستگزار ، امر مطالعه و کتاب را  عامل پیشرفت و نوآوری و درنوردیدن مرزهای علم و آگاهی دانست و یادآور شد: پرودگار متعال در نخستین پیام خویش به خاتم انبیاء حضرت محمد مصطفی(ص) ، ایشان را دعوت به خواندن کرد و سخن خود را به کتاب سپرد تا در اختیار بندگانش در راه رسیدن به سعادت و کمال قرار دهد.

وی با بیان اینکه انس با کتاب می‌تواند انسان‌ها را موجودی اجتماعی‌تر، همراه و همگام با رشد و توسعه تربیت کند، افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اهمیت به جایگاه فرهنگ به عنوان نظامی برآمده از یک انقلابی فرهنگی در حوزه کتاب و کتابخوانی سرمایه گذاری کرده است و امروز شاهد نهادی بالنده به عنوان کتابخانه‌ های عمومی در سطح کشور هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha