به گزارش ایسنا، علی باستین در حاشیه آیین اختتامیه جشنواره ملی خرما در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جشنواره ششم خرما در استان بوشهر به نحو مطلوبی در ۴ روز اخیر با مشارکت فعالان خرما و نخلداران برگزار شد.
وی افزود: در کنار این جشنواره و نمایشگاه، کلاسها و کارگاههای آموزشی تخصصی و پنلهای آموزشی ویژهای برای دانشافزایی و ترویج و الگو سازی و آشنایی کشاورزان با علم و فناوری روز دنیا برگزار شد.
معاون اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه مطالبات نخلداران با جدیت پیگیری میشود خاطر نشان کرد: ایجاد حلقههای مفقوده این بخش به لحاظ کیفیتبخشی و ارتقا ارزش افزوده یا همان تکمیل زنجیره ارزش خرما، مورد تاکید قرار دارد.
باستین تصریح کرد: ماحصل تکمیل حلقههای مفقوده خرما، رشد ارزش افزوده و تولید درآمد و ثروت برای تولید کنندگان و جامعه نخلداران و فعالان خرماست.
وی اضافه کرد. در همه حلقههای این زنجیره، پیشرفتهای قابل توجهی صورت گرفته اما مهمترین نقطه ضعف ما بازار و فروش محصول بهویژه بازار خارجی است.
معاون اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه، حضور هیاتهای خارجی در نمایشگاه کمرنگ بود و تنها از ۴ کشور حضور داشتند یادآور شد: دستگاههای ذیربط باید همکاری کنند تا کشورهای بیشتری در این نمایشگاه مشارکت کنند.
باستین گفت: صنایع مرتبط با نفت و گاز و پتروشیمی در جنوب استان بوشهر نیز باید همکاری کرده و بخش زیادی از محصولات تولیدی نخیلات را خرید کنند.
وی ابراز داشت: مشکل عمده تولیدکنندگان و صادرکنندگان خرما، سرمایه در گردش است که با وجود پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، باز هم مشکل دارند و سهمیه تسهیلات، کفاف متقاضیان نیست.
معاون اقتصادی استاندار بوشهر گفت: حداقل تسهیلات مورد نیاز حوزه اقتصادی استان، ۱۲ هزار میلیارد تومان است اما در سال جاری حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات داریم که کسری زیادی وجود دارد.
وی ابراز داشت: واحدهای تولیدی که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند، اولویت تخصیص تسهیلات هستند.
انتهای پیام
نظرات