همزمان با سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، آیین افتتاحیه کتابخانه «شهدای خدمت» روستای لنگرود با حضور حسین غریب، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم، یوسف بهشتی نژاد، بخشدار مرکزی قم، اعضای شورای روستای لنگرود و جمعی از دانشآموزان و اهالی روستای لنگرود، روز چهارشنبه 30 آبان ماه برگزار شد.
همکاری کتابخانه و مدارس روستا، نتایج فرهنگی مثبتی را در روستای لنگرود رقم خواهد زد
حسین غریب، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم در این مراسم گفت: از کتابداران و کارکنان اداره کل کتابخانههای عمومی استان قم، بخشداری بخش مرکزی، و دهیاری و شورای روستای لنگرود به جهت این همافزایی و همکاری که حاصل آن را در مجموعه زیبای کتابخانه عمومی شهدای خدمت شاهد هستیم تشکر میکنیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان قم، وی افزود: امیدوارم دانشآموزان باحجاب و فرهنگ دوست این روستا بتوانند به واسطه این کتابخانه با کتاب انس بیشتری پیدا کنند و آینده خود را با کتاب بسازند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تاکید کرد: امیدوارم که کتابخانه روستا بتواند با همکاری مدارس پویشهای کتابخوانی برگزار کنند و فعالیتهای مثبت فرهنگی در این روستا صورت گیرد.
کتابخانه عمومی، خانه سوم کودکان و نوجوانان است
مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم نیز در این مراسم بیان کرد: کتابخانه عمومی، خانه سوم کودکان و نوجوانان است و خوشبختانه به همت بخشداری مرکزی، شورای روستا، دهیاری و کتابداران، دانش آموزان روستای لنگرود از امروز دارای خانه سوم هستند.
وی ادامه داد: کتابخانه عمومی شهدای خدمت در حال حاضر با بیش از 2700 نسخه کتاب افتتاح شده است و از عموم مردم و به خصوص اهالی روستای لنگرود تقاضا داریم که با اهدای کتابهای خود به کتابخانه در غنیتر شدن مجموعه آن و اشتراک گذاشتن کتابهای خود با دیگران شریک شوند.
توکلیان بیان کرد: کتابخانه عمومی در سالهای اخیر به پایگاه اجتماعی، فرهنگی و آموزشی تبدیل شده است که محل برگزاری رویدادهای فرهنگی و جریان ساز است و امیدواریم افتتاح کتابخانه عمومی شهدای خدمت که در راستای تحقق عدالت فرهنگی انجام گرفته، آینده دانشآموزان این روستا را بهبود بخشد.
کتاب و کتابخوانی در دین مبین اسلام جایگاه والایی دارد
یوسف بهشتینژاد، بخشدار مرکزی قم نیز در این مراسم گفت: علمآموزی از نظر دین مبین اسلام واجب است و ارزش کتاب و کتابخوانی نیز در احادیث و قرآن کریم جایگاه والایی دارد.
وی افزود: خداوند متعال در سوره جمعه فرموده است: «هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ» که این آیه به این مطلب اشاره می کند که هدف پیامبران آموزش کتاب و حکمت به مردم بوده است و این آیات نشان از اهمیت کتاب در دین اسلام دارد و امیدواریم با افتتاح این کتابخانه، کتاب و کتابخوانی نیز در این روستا افزایش پیدا کند.
ایجاد کتابخانه عمومی زمینه ساز توسعه فرهنگی روستای لنگرود میشود
علی مرادی، رئیس شورای روستای لنگرود در این مراسم اظهار کرد: یکی از دغدغههایی که همیشه در جلسات شورای روستا مطرح بود، توسعه فرهنگی روستا و ایجاد کتابخانه بود که به دنبال اهدای زمین این مجتمع فرهنگی در سال 1398 توسط یکی از خیّرین و همراهی و تلاش شبانه روزی کتابداران اداره کل کتابخانههای عمومی استان در ماههای گذشته این کتابخانه افتتاح و در اختیار مردم فرهنگ دوست روستای لنگرود قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات