• دوشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403090503274
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

شورای شهر پُرحاشیه کرمانشاه

شورای شهر پُرحاشیه کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه شورای شهر کرمانشاه حواشی بسیاری دارد. حواشی که زیان آن متوجه مردم کلانشهر کرمانشاه شده و مردمان این دیار را از دریافت خدمات بهتر محروم کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مدتهاست شورای شهر کرمانشاه وارد حواشی دنباله‌داری شده، حواشی که منجر به عدم تشکیل جلسات شورا، روی زمین ماندن لوایح مهم شهرداری و در نهایت زیان شهروندان شده است.

دو دستگی اعضاء شورا و تقسیم شوراییان به دو گروه اکثریت و اقلیت را می‌توان «شاه بیت» اختلافات و حواشی شورای شهر کرمانشاه نامید. دو دستگی که خود را در مسائل مختلف و اخیرا در کنار نیامدن شوراییان برای انتخاب هیات رییسه نشان داده است.

شروع اختلافات جدید شوراییان از کجا بود؟

شروع اختلافات امسال شوراییان کرمانشاه که هنوز هم ادامه دارد، به موضوع انتخاب هیات رییسه شورا برمی‌گردد. طبق قانون اعضا شورا تا ۱۳ مرداد باید هیات رییسه را انتخاب می‌کردند، اما به دلیل همین دو دستگی، جلسات شورا تشکیل نشد و هرچه جلسه فوق العاده هم گذاشتند، کارساز نبود.

همین امر سبب ارجاع پرونده تخلف شوراییان به هیات حل اختلاف استان شد تا شاید این مرجع بتواند تکلیف را روشن کند.

محمدرضا آمویی فرماندار کرمانشاه مهر امسال در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به عدم تشکیل جلسات شورای شهر کرمانشاه در بیش از یک ماه گذشته و عدم برگزاری انتخابات هیات رییسه شورا، گفت: اعضای شورای شهر بر اساس قانون تا ۱۳ مرداد باید هیات رییسه جدید را انتخاب می‌کردند که این امر تاکنون محقق نشده است.

وی افزود: ۲۷ تیر به شورای شهر کرمانشاه نامه زدیم که باید هیات رییسه جدید را تا تاریخ ۱۳ مرداد مشخص کنند، اما این کار به نتیجه نرسید. به خاطر رسیدگی به کار مردم و رسیدگی به لوایح شهرداری، دو جلسه فوق‌العاده را برای آقایان شورای شهر تشکیل دادیم، اما به دلیل اختلافات، برخی اعضا در جلسات حاضر نشده و این جلسات هم به حدنصاب نرسید.

وی گفت: معطل ماندن کار شهر و مردم بیش از این جایز نیست و در همین راستا پرونده تخلف شورای شهر کرمانشاه به هیات حل اختلاف استان ارجاع شد.

آمویی با تاکید بر اینکه تخلف صورت گرفته در خصوص عدم انتخاب هیات رییسه در موعد مقرر تخلف کل اعضای شورا است، گفت: اینکه برخی اعضا در جلسات فوق‌العاده حاضر به شرکت نشده‌اند هم جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

متعاقب آن با نظر استاندار، جلسه فوق‌العاده سومی در تاریخ ۲۸ مهر ماه در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اما باز هم چهار عضو شورا در آن شرکت نکردند تا این جلسه هم رسمیت پیدا نکند و انتخابات هیات رییسه هم انجام نشود.

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در آن نشست، عنوان کرد: نشست امروز یک گفت و گوی صریح و اتمام حجت است تا نسبت به وضعیت شهر کرمانشاه و آنچه که برای آن مطلوب است، اقدام کنیم. 

استاندار کرمانشاه به عدم حضور تعدادی از اعضای شورای شهر در این نشست به دلیل مرخصی اشاره کرد و خطاب به فرماندار گفت: نشست فوق‌العاده بعدی انتخاب هیات رئیسه را برای روز سه‌شنبه (اول آبان) که هیچکدام از اعضا مرخصی نگرفته‌اند بگذارید و اگر کسی نیامد دیگر هیچ عذر موجهی نخواهد داشت. 

صحرایی با بیان اینکه امیدوارم اول آبان شهر کرمانشاه از بلاتکیفی خارج شود، خطاب به اعضای شورای شهر کرمانشاه گفت: آقایان شورای شهر، شهر کرمانشاه وضعیت خوبی ندارد و شما باید تا زمانی که هستید وظایف خود را انجام دهید.

فرماندار کرمانشاه نیز گفت: برای آخرین بار نشست فوق‌العاده شورا را روز اول آبان در محل ساختمان شورای شهر برگزار خواهیم کرد.

پس از این اتمام حجت استاندار، چهارمین جلسه فوق‌العاده شورای شهر کرمانشاه به منظور انتخاب هیات رئیسه، اول آبان در ساختمان پارلمان محلی کرمانشاه برگزار شد، اما این بار به جای یازده عضو شورا، ۱۲ نفر در جلسه حاضر شدند و باز هم هیات رئیسه شورا تعیین نشد.

در این نشست خسرو زرافشانی که پیش از این با حکم شورای مرکزی حل اختلاف سلب عضویت شده بود، با در دست داشتن حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر توقف حکم قبلی، حضور پیدا کرده بود و علی فتاحی طهنه - عضو علی البدل شورا - که چندی پیش به جای خسرو زرافشانی وارد شورا شده بود، با دعوت فرمانداری در نشست حضور داشت تا این جلسه شورا به جای یازده نفر، با ۱۲ نفر تشکیل شود و به هیچ نتیجه‌ای نرسد.

نماینده فرماندار هم در پایان این جلسه اعلام کرد، به منظور استعلام از صحیح بودن رای دیوان عدالت اداری، نشست انتخاب هیات رئیسه شورای شهر کرمانشاه به روزهای آینده موکول می‌شود و به این ترتیب باز هم شوراییان موفق به انتخاب هیات رییسه شورا نشدند تا کار شهر و مردم همچنان در هوا بماند.

دودستگی شوراییان؛ این بار بر سر ماندن یا رفتن شهردار

این دو دستگی شوراییان به مسائل اخیر و انتخابات هیات رییسه محدود نمی‌شود و سال گذشته هم اختلاف بر سر ماندن یا رفتن شهردار، شورا را وارد حواشی بسیاری کرد که باز هم دود آن به چشم مردم رفت و وقفه‌ای چند ماهه در انجام بهتر امور شهری ایجاد کرد.

در این مقطع اعضاء شورا به دو دسته موافق و مخالف شهردار تقسیم شده و این سناریو بهانه‌ای برای عدم تشکیل چند ماهه جلسات شورا و بر زمین ماندن امور شهر و مردم شد. موضوعی که باز هم داد مسئولین استان را درآورد و البته این بار کار به هیات مرکزی حل اختلاف هم کشیده شد، اما با نظر این هیات مقرر شد مهلت سه ماهه‌ای به اعضاء شورا برای اصلاح این روند داده شود.

متعاقب آن، نهم بهمن سال گذشته، استاندار کرمانشاه در نشستی با اعضای شورای شهر کرمانشاه، ضرب الاجلی سه ماهه برای آنان تعیین کرد تا رفتار خود را اصلاح کرده و به وظایف خود عمل کنند.

صحرایی در آن نشست شبانه با انتقاد از وضعیت شهر، گفت: وقتی این حجم مشکلات و کار انباشته داریم، غیبت و دعوا معنی ندارد، اما می‌بینیم متاسفانه غیبت اعضای شورای شهر کرمانشاه در کشور رکورد می‌زند و برخی اعضا ۲۰ جلسه غیبت دارند.

وی به استخدام اقوام و بستگان اعضای شورای شهر در شهرداری هم اشاره و با انتقاد شدید از این وضعیت گفت: ما در کرمانشاه با معضل بیکاری مواجهیم و در این شرایط چرا باید ده‌ها نفر از بستگان و اقوام شما در شهرداری مشغول کار باشند و از این طرف مردم در اتاق من برای شغل‌زار بزنند. اگر بیکاری هست باید برای همه باشد، نه اینکه مردم عادی بیکار باشند و بستگان شما سرکار. اگر قرار است جرائم ماده ۱۰۰ بد باشد باید برای همه بد باشد.

استاندار کرمانشاه خطاب به اعضای شورا گفت: با توجه به این شرایط، سه ماه به شما فرصت می‌دهم این وضعیت را درست کنید، و گرنه مجموعه مفصل پرونده شما را تحویل افکار عمومی می‌دهم.

با گذشت این مهلت سه ماهه، مردم انتظار داشتند یا تحولی در روند کار شورا ایجاد شود و یا تصمیمی جدی در باب فعالیت شورای شهر کرمانشاه اتخاذ شود که متاسفانه هیچکدام روی نداد و مسئولین نیز علت آن را همزمان شدن پایان این مهلت با وقایع شهادت آیت الله رییسی و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری عنوان کردند که البته چندان قانع کننده نیست.

به هر روی شورای شهر کرمانشاه مدتهاست دچار حاشیه شده و در این بین این مردم هستند که زیان می‌بینند. شاید اگر از همان ابتدا برخورد قاطع‌تری صورت می‌گرفت، این حواشی این اندازه دنباله‌دار نمی‌شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۵ ۱۸:۱۵

نهاد های نظارتی بر شورای شهر کرمانشاه لااقل پاسخگویی این مهم باشند تکلیف انبوهی از مطالبات شهروندان و طرحها و لوایح بلاتکلیفی بخاطر تخلفات محرز برخی از اعضای شورا سبب خسارت فراوانی به منافع عمومی شهروندان شده بالاخره چه زمانی بطور جدی رسیدگی می شود ؟

avatar
دیروز ۰۲:۳۴

بی عرضگی فرماندار واستاندار است دادستانی باید ورود کند وهمه را منحل کنن

avatar
دیروز ۰۷:۵۷

هرچه زودتر تعطیل کنید خیال همه را راحت کنیدو نظر سنجی انجام دهید ببینید این شورای شر تاکنون چه گلی به سر مردم کرمانشاه گذاشتن

avatar
دیروز ۰۸:۱۶

از بی عرضگی فرماندار هستش

avatar
دیروز ۱۱:۵۲

چرا دادستانی ورود نمیکند اعضای شورا دارن ضرر به این استان می‌زنند فرماندار استاندار پس چکارنند

avatar
دیروز ۱۲:۲۰

سلام علت اصلی نبود مدیریت و نظارت می باشد

avatar
دیروز ۱۳:۴۸

این مسئله باید بدست رئیس جمهور وقت حل بشه و کل شورای شهر برداشته بشن و هیچ وقتم هیچ مسئولیتی نباید به آنها داد