مجید حجت چهارم دیماه در نشست هماندیشی اتاق بازرگانی رفسنجان با حضور اصحاب رسانه با هدف بررسی عملکرد اتاق، برنامهریزی برای توسعه شهرستان و تعامل بیشتر با رسانهها، اظهار کرد: تشکیل این کارگروهها فرصت مناسبی برای شناسایی و بهرهبرداری از ظرفیتهای مغفولمانده شهرستان فراهم میکند. این اقدام نهتنها موجب اشتغالزایی و توسعه پایدار میشود، بلکه میتواند نقشی کلیدی در برندسازی رفسنجان در سطح ملی و بینالمللی داشته باشد.
وی به ظرفیتهای شهرستان اشاره و بیان کرد: موقعیت استراتژیک رفسنجان و ظرفیتهای متنوع آن میتواند در خدمتِ شعار تولید یک میلیون تن کاتد مس در برنامه هفتم توسعه اقتصادی باشد و این شهرستان را به عنوان «نقطه سبز سرمایهگذاری» تلقی کند.
حجت ادامه داد: رفسنجان از نظر منابع طبیعی، ظرفیتهای معدنی، نیروی انسانی، صنایع دستی و کشاورزی جایگاهی ویژه دارد. یکی از بزرگترین ظرفیتهای این منطقه، تولید یک میلیون تن کاتد مس است که میتواند به عنوان موتور محرکه اقتصادی شهرستان و حتی کشور عمل کند. همچنین باغات پسته به عنوان یکی از مزیتهای اقتصادی برجسته، معدنکاری فعال و جاذبههای گردشگری منحصربهفرد این منطقه و وجود آثار باستانی متعدد همگی فرصتهایی بینظیر برای سرمایهگذاری داخلی و خارجی ایجاد کردهاند.
وی همچنین به اهمیت زیرساختهای شهرستان اشاره کرد و گفت: برای جذب سرمایهگذاران، در ابتدا امنیت، اعتماد، حذف موانع و بروکراسی اداری و پس از آن زیرساختهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را بهبود و تقویت کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی شهرستان رفسنجان به وفاق و همدلی میان مسئولان شهرستان اشاره کرد و گفت: تصمیمات مهم شهری و شهرستانی باید با خرد جمعی و مشارکت همه ذینفعان و جناحهای سیاسی اتخاذ شود. این امر نه تنها به ایجاد حس همدلی و مسئولیتپذیری بیشتر کمک میکند، بلکه موجب افزایش کیفیت و اثرگذاری تصمیمات خواهد شد.
حجت با بیان اینکه اختلافنظرهای شخصی نباید مانعی برای پیشرفت شهرستان شود، تأکید کرد: برای توسعه پایدار، همه ما باید با یکدیگر همکاری کنیم و از تمامی ظرفیتها به بهترین شکل ممکن بهرهبرداری کنیم.
انتهای پیام
نظرات