به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هایپرشیا، در حقیقت فرآیند درخواست و صدور ویزاهای الکترونیک بهصورت آنلاین انجام میشود تا از مراجعه مستقیم مسافران، صفهای طولانی و خستهکننده و ازدحام آنان در سفارتها و شرکتهای متصدی ویزا جلوگیری کند. با استفاده از این روند صدور ویزا با سرعت بیشتری انجام میشود و در وقت متقاضیان و صادرکنندگان صرفهجویی میشود. در این روش متقاضی میتواند با مراجعه به سایت سفارت یا وزارت امور خارجه کشور موردنظر، درخواست ویزای خود را به ثبت برساند.
ایرانیان از چه کشورهایی میتوانند ویزای آنلاین بگیرند؟
ایرانیان در حال حاضر فقط از کشورهایی مانند آذربایجان و هند میتوانند ویزای الکترونیک بگیرند. البته با توجه به اینکه درخواست صدور ویزا از این کشورها به پرداخت ارزی بهصورت الکترونیکی نیاز دارد، حل این مشکل برای ایرانیان بهراحتی امکانپذیر نیست. برای حل این دلیل بسیاری از متقاضیان به شرکتهای ارائهدهنده خدمات مسافرتی مراجعه میکنند.
آیا اتباع خارجی برای ورود به ایران میتوانند ویزای آنلاین بگیرند؟
اتباع خارجی در اکثر موارد میتوانند ویزای ایران و روادید الکترونیکی ایران را دریافت کنند. این فرآیند میتواند توسط شخص متقاضی یا میزبان ایشان بهصورت مستقیم درخواست داده شود و یا از طریق یک آژانس ارائهدهنده خدمات گردشگری در ایران که این مجوز را دارد انجام شود. در حال حاضر ایران امکان ورود به کشور فقط با همراه داشتن تصویر ویزای الکترونیکی و بدون نیاز به الصاق ویزا در پاسپورت را برای بسیاری از اتباع خارجی فراهم کرده است.
چگونه از خدمات ویزای آنلاین استفاده کنیم؟
برای استفاده از خدمات ویزای آنلاین درصورتیکه بهاندازه کافی فرصت ندارید تا از نکات ریز این فرآیندها آگاهی کامل پیدا کنید، سادهترین راه مراجعه به یکی از آژانسهای گردشگری معتبر است. این آژانسها معمولاً شما را در گرفتن ویزای الکترونیک، ویزای فرودگاهی و سایر ویزاهای مشاوره مورد نیاز شما را ارائه خواهند کرد. حتی اگر شما میخواهید ویزای تجاری بگیرید، درصورتیکه به آژانس متخصص این موضوع مراجعه کنید، مشاوره مناسبی خواهید گرفت.
انتهای رپرتاژ خبری
نظرات