• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99061914904
  • منبع : نمایندگی مرکزی

اراک، خمین و دلیجان، شهرستان‌های قرمز استان مرکزی

اراک، خمین و دلیجان، شهرستان‌های قرمز استان مرکزی

ایسنا/مرکزی ️رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس آخرین آمار، در 19 شهریور ماه، وضعیت کرونایی اراک و دلیجان همچنان قرمز است و شهرستان خمین نیز به شرایط خیلی پرخطر رسیده است.

براساس اعلام علوم پزشکی اراک، سید محمد جمالیان در این رابطه گفت: در آخرین تقسیم بندی شهرهای کشور فراهان و ساوه نیز در وضعیت نارنجی یا پر خطر قرار دارند .

وی افزود: شهرستان های زرندیه، کمیجان، تفرش و محلات نیز بر اساس این تقسیم بندی در وضعیت زرد قرار دارند.

جمالیان گفت: شهرستان خمین که در آخرین تقسیم بندی در وضعیت زرد قرار داشت، اکنون قرمز و بسیار پرخطر است و این مسئله نشان از شکننده بودن این تقسیم بندی ها دارد که یک شهرستان در عرض یک هفته از وضعیت متوسط به خیلی پر خطر می رسد.

وی تصریح کرد: در این هفته خوشبختانه شهرهایی که کم خطر یا سفید هستند به سه شهرستان خنداب، شازند و آشتیان افزایش پیدا کرده که امیدواریم این روند در کل استان ادامه دار و تثبیت شده باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: امیدواریم که در هفته آینده شاهد پیک افزایشی شدیدی در استان نباشیم چرا که هرگونه تجمع بدون رعایت پروتکل های بهداشتی وضعیت استان را برای روزهای آینده پرخطر خواهد کرد.

جمالیان گفت: خوشبختانه وزارت آموزش و پرورش اجباری بودن حضور دانش اموزان برای کلاس های درس را لغو کرده است که این خود می تواند به کاهش تراکم در کلاس های درس برای دانش آموزان منجر شود و این اقدام ارزنده جای تشکر و قدردانی دارد و سبب کاهش بار کاری مدافعان سلامت خواهد شد.

وی افزود: دانش اموزان با توجه به شرایط سنی که دارند و شور و هیجان و انرژی کودکی و نوجوانی، در رعایت پروتکل ها مانند افراد بزرگسال عمل نمی کنند، از این رو بیشترین نظارت و بیشترین دغدغه ما در حال حاضر بر روی این مسئله است.

وی گفت: کروناویروس ناخواسته همه ما را وارد یک سبک جدید از زندگی کرده است طوری که یک تغییر کاملا محسوس در زندگی ما بوجود آورده است و باید تا مدت‌ها تابع پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری از این بیماری باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در حال حاضر باید همه تصمیمات شخصی و جمعی ما به گونه ای باشد که ببینیم آیا این رفتار ما به شیوع کرونا کمک می کند یا باعث کاهش آن می شود و بی شک، رفتارهای ما زندگی افراد اطراف مان را نیز تحت الشعاع قرار می دهد، پس باید با تفکر بیشتر در زندگی قدم برداریم تا حسرت حضور اطرافیانمان را در آینده نداشته باشیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha