• شنبه / ۵ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99070503214
  • خبرنگار : 71129

پاپ به سازمان ملل: از بحران کووید برای بهتر شدن استفاده کنید

پاپ به سازمان ملل: از بحران کووید برای بهتر شدن استفاده کنید

رهبر کاتولیک‌های جهان به رهبران جهان تاکید کرد تا از فوریت موضوع کروناویروس به عنوان فرصتی برای ایجاد اصلاح نابرابری اقتصاد جهانی و منطق انحرافی دکترین بازدارندگی اتمی استفاده کنند و هشدار داد، واکنش انزواگرایی رو به افزایش در جهان برای مشکلات، نباید شایع شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین خواستار حضور و تاثیر بیشتر سازمان ملل برای حفاظت از فقرا، مهاجران و محیط زیست شد و گفت:‌ جهان این فرصت را به دست آورده که از فوریت کووید-۱۹ استفاده کند و اوضاع را بهبود بخشد. این پاندمی به ما نشان داده است که ما نمی‌توانیم بدون یکدیگر زندگی کنیم یا حتی بدتر از آن در مقابل هم قرار بگیریم.

پاپ فرانسیس همچنین بار دیگر خواستار پایان دکترین بازدارندگی اتمی شد که آن را در جریان سفر ۲۰۱۹ خود به ژاپن برای یادبود قربانیان بمب اتمی هیروشیما بیان کرده بود.

وی افزود: ما به متوقف کردن منطق انحرافی نیاز داریم که افراد و امنیت ملی را به مالکیت تسلیحات اتمی مرتبط می‌کند. بازدارندگی اتمی به صورت ویژه ترس بر مبنای تهدید نابودی متقابل را ایجاد می‌کند. این روش تنها به مسموم شدن روابط بین مردم و ایجاد مانع برای گفتگو منجر می‌شود.

پاپ همچنین از بین رفتن چندجانبه گرایی را در این سخنرانی ضبط شده برای مجمع عمومی سازمان ملل رد کرد و گفت: من خواستار پایان شرایط بی اعتمادی جهانی هستم.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما شاهد از بین رفتن چند جانبه گرایی هستیم و در نتیجه ایجاد اصلاحات جدید فناوری نظامی بسیار جدی‌تر شده است. ما باید جو موجود بی اعتمادی را از بین ببریم. من خواستار لغو تحریم‌های بین‌المللی هستم چون آنها برای جمعیت غیرنظامی مضر هستند.

پاپ گفت: جهان با انتخابی بین چند جانبه گرایی به عنوان بیان احساس تجدید مسئولیت جهانی مشترک یا از سوی دیگر راهی به سوی حفاظت از محصولات داخلی، ملی گرایی و انزوا روبرو شده است. اینها فقرا، افراد آسیب پذیر و آنهایی را که به حاشیه رانده شده‌اند، شامل نمی‌شوند.

رهبر کاتولیک‌های جهان افزود: چنین راه و روشی به زیان تمام جوامع است. باید بپذیریم که بحران‌های بشردوستانه به وضعیت موجود تبدیل شده‌اند. اقدامات در راستای مقابله با این بحران‌های جهانی اغلب به شکست می‌انجامد، چون کشورهایی هستند که مسئولیت‌ها و تعهداتشان را نادیده می‌گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha