-
کفش نامناسب چه عوارضی دارد؟
کفش باید به خوبی روی پا جا بگیرد و از هر گونه فشار یا ناراحتی جلوگیری کند. اندازه و فرم کفش باید با شکل پا هماهنگ باشد. همچنین کفش باید از قوس پا به خوبی حمایت کند تا از خستگی و آسیبهای احتمالی جلوگیری شود.
-
پوشش زنان در میان اقوام مختلف ایرانی
لباس اصیل اقوام مختلف ایرانی با الهام از طبیعت در عین زیبایی، جلوهگر اهمیت پوشش در گستره ایران زمین است.
-
از فست فود به فست فشن!
طراحان این پدیده مدام در تکاپو هستند تا جوان و نوجوان هر روز به این فکر کنند که آیا لباسم مد روز هست یا خیر و احساس نیاز مکرر خرید را در او ایجاد کنند. اما این احساس نیاز به چرخهای باطل میانجامد و در نهایت به استرس و نارضایتی منتهی خواهد شد.
-
شاه قجری که اولین تغییر اساسی در پوشش زنان ایران را مد کرد
تغییر سبک زندگی به صورت غیر رسمی از دوران قاجار آغاز شد در دوره فتحعلیشاه برای اولین بار تغییراتی در شکل پوشش مردان صورت گرفت. اولین تغییرات اساسی در پوشش زنان مربوط به زمان ناصرالدین شاه است.
-
گرایش به لباسهای پاره/ تعارض بین زیبایی و مد
بیش از یک دهه است که پوشیدن لباسهای نامتعارف مانند شلوار و تیشرت پاره در بین جوانان مد شده است. لباسهایی که پوشیدن آنها واکنشهایی از سوی جامعه و خانوادهها به همراه دارد. سوال اینجاست که چرا چنین پوششی مورد توجه جوانان قرار گرفته است؟
-
ویدیو/ اجتماع صدهزار نفری دختران انقلاب در ورزشگاه آزادی
اجتماع صدهزار نفری دختران انقلاب همزمان با هفته عفاف و حجاب عصر امروز پنجشنبه (۴مرداد) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد. با وجود گرمای هوا حضور نوجوانان و دهه نودیها در این مراسم چشمگیر بود.
-
برخی پوشش محل کار را با مهمانی اشتباه گرفتهاند
متاسفانه امروزه در کشور ما بخصوص در برخی شرکتهای خصوصی و نیمه خصوصی و بعضا در برخی ادارات دولتی، نوع پوشش غیر رسمی رواج یافته است به گونهای که خوشایند محیط کار نیست.
-
تجربه آموزنده علامه حسنزاده آملی از تبعات بداخلاقی با خانواده
علامه حسنزاده آملی فیلسوف متأله، فقیه و عارف و از بزرگانی به نام بود که سه سالی است که رخت از کره خاکی بربست اما تجربه آموزندهاش از رفتار با خانواده بسیار درس آموز است.
-
قسمت سوم
رازگشایی از اقبال جوانان به طرح «1:20 راز ماست»
طراح خوشفکری در زمان اربعین به صورت دیجیتالی و به زبان انگلیسی روی لباس نوشته بود: «1:20 راز ماست.» این لباس با اقبال جوانان روبهرو شد. منظور از 1:20 لحظه شهادت حاج قاسم است.
-
قسمت دوم
حاکمیت با ژنرالهای مدساز میتواند به جنگ دشمن برود
دبیر کارگرو ساماندهی مد و لباس کشور گفت: حاکمیت وقتی میتواند از مدسازی حمایت کند، که مخاطب اولش ویژندها و اتاقهای طراحیشان باشند، چرا که آنها تولیدکننده هستند. به عبارت دیگر حاکمیت با ژنرالهایش میتواند به رقابت و دفع تهاجم دست بزند.
-
آیا دل پاک ضامن رسیدن به خداست؟
کارشناس علوم تربیتی و مشاوره گفت: دل پاک ضامن حرکت به سمت خداوند به شمار نمیرود. خدا روش مسیر رسیدن به خودش را تعیین کرده که همان عبادت است. کسی که عبادات را انجام ندهد به سمت خدا حرکت نمیکند.
-
ویدیو/ پوشیدگی نماد فرهنگ ایرانی اسلامی است
ایران از نظر قومیت و تنوع قومی سومین کشور دنیاست، کشوری که که به روایت تاریخ دارای فرهنگ و تمدنی چند هزار ساله است، تمدنی که در آن پوشش معنای عمیق و دقیقی دارد، از آنجایی که یکی از ترجیعبندهای این تمدن «فرهنگ پوشیدگی» است، نام پوشش و لباس در زبان فارسی یا عربی به عنوان زبان دینی ما، برگرفته از همین فرهنگ پوشیدگی است. اما چگونه میخواهیم این پوشیدگی را با فشن که ذاتش نوعآوری است، مواجهه کنیم.
-
بخش اول
مد و لباس اسلامی نیاز به روایت دارد
حوزه مد و لباس (حوزه فشن) حوزهای است، دقیقاً به یک روایت نیاز دارد و ما اگر صحبت از تمدن ایرانی اسلامی و نوین میکنیم که رهبر معظم انقلاب نیز از آن روایت میکنند، حتماً باید روایت را در عناصر مختلف، خصوصاً سبک زندگی داشته باشیم.
-
مشکلات دبیرخانه کارگروه مد و لباس / تاسیس بنیاد ملی سبک پوشش ایرانی - اسلامی
دبیر کارگروه مد و لباس درباره اهداف تاسیس «بنیاد ملی سبک پوشش ایرانی - اسلامی» گفت: دبیرخانه کارگروه مد و لباس به لحاظ ساختاری و بودجهای، پاسخگوی نیاز روز نیست و لازم است در این بنیاد به شکل جدیتر نیازهای کاوش شده را پیگیری کرد.
-
گفتوگوی تفصیلی ایسنا با سرپرست دبیرخانه کارگروه مد و لباس:
درباره فاجعهای که ایونتهای مد و لباس به بار آوردند
سرپرست دبیرخانه کارگروه مد و لباس ضمن تشریح جزئیات راهاندازی سکوهای دائمی عرضه لباس در عین حال از رشد قارچگونه ایونتهای مد و لباس انتقاد کرد و گفت: این فاجعه است که یک سکوی دائمی عرضه لباس در شهری وجود داشته باشد و حتی اجاره آن به تولیدکننده پیشنهاد شود، اما او برای شرکت در یک ایونت از خیرِ سکوی فروش دائم بگذرد.
-
مد خوب، مد بد!
«اینها الان مد شده» جملهای آشنا که ممکن است در طول روز بارها به گوشتان به عناوین مختلف رسیده باشد. اما آیا هر مدی قابل قبول است؟ تا چه جایی میتوان از آن پیروی کرد؟
-
اینفوگرافیک/ همه دستگاههایی که درباره حجاب وظیفه دارند
حجاب در کنار ابعاد مذهبی و فرهنگی، در کشور ما دارای قوانینی مصوب از سوی مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی است؛ در این قوانین، دستگاهها و نهادهای مختلفی وظیفه پیگیری اجرای قانون حجاب را بر عهده دارند و این وظیفه تنها مشمول برخی نهادهای خاص مانند فراجا نیست.
-
زندگی، هویت، گذار یا گزند؟
گوشه چشم چپِ دختری نوجوان آویزی دیده میشود، گوش راست پسری نوجوان گوشوارهای آویزان است و شلواری که از زانو تا ران پارگی مشهود دارد. در گسترهای وسیعتر میبینیم که تعداد این گونه تیپها در سطح جوامع بخصوص شهری بیشتر نمود مییابد، نمودی که بیشتر معطوف به ظاهر و یک الگوبرداری صوریِ صرف است. اینجا بحث هویت پیش میآید. به راستی هویت چیست؟
-
فقط قیمت بوتهایم 420 دلار...! آخر چرا؟
دوجمله تتویی لای گردن، دقیق زیر گوشی که حالاها قصد شنیدن ندارد یا در منتهی الیه لبهی بیرونی انگشت کوچک، که معمولا هم به زبان انگلیسی ریز حک شده تا نشان دهد برای تغییر جهانبینی حالاها کار دارد.
-
هرچی سنگه پیش کفش تنگه
بعد از اهمیت پوشش در بحث لباس، از منظر سلامت و حساسیت، کفش در درجه بالایی از اهمیت قرار میگیرد چراکه انتخاب نادرست آن میتواند عوارض متعددی را به همراه داشته باشد.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.