• شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400090603809
  • خبرنگار : 50022

نجات بزرگترین کارخانه تولید مخازن CNG کشور

نجات بزرگترین کارخانه تولید مخازن CNG کشور

ایسنا/البرز کارخانه داخلی تولید مخازن CNG ساوجبلاغ که به دلیل معوقات بانکی در آستانه تعطیلی قرار داشت با ورود و حمایت امام جمعه این شهرستان و دستگاه قضایی استان البرز به چرخه تولید بازگشت.

حجت الاسلام و المسلمین روح‌الله مختاری امام جمعه ساوجبلاغ در گفت و گو با ایسنا، درباره جلوگیری از تعطیلی بزرگترین کارخانه مخازن CNG این منطقه گفت: با توجه به شعار سال که رفع موانع تولید است، تلاش می‌کنیم که این فرمان را اجرایی کنیم.

وی افزود: یکی از برنامه‌های ثابت بنده سر زدن به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی است؛ بیشتر کارخانه‌هایی که سر می‌زنم مشکلاتی دارند؛ البته حضور بنده برای خداقوت و تشکر است تا کالای ایرانی با کیفیت تولید شود و رونق استفاده از آن در کشور فراگیر شود.

امام جمعه ساوجبلاغ درباره توانایی‌ها و خلاقیت‌های تولید کنندگان ایرانی این منطقه گفت: مشکلات زیادی در کارخانه‌ها وجود دارد که گاهی مدیر کارخانه یا کارگران به من مراجعه می‌کنند و گاهی مسئولان شهرستان مشکلات کارخانه‌ها را با بنده مطرح می‌کردند. گاهی هم رسانه‌ها به موضوع و مشکلات کارخانه‌های بزرگ ورود پیدا می‌کردند و بعد از اطلاع ما از رسانه، سعی می‌کردم مشکل مورد نظر را حل کنم؛ موارد متعددی به این شکل مطلع شدم که یکی از آن‌ها بزرگترین کارخانه مخازن CNG است.

وی که بدون هیچ مراجعه‌ای از سوی مدیر یا کارگران کارخانه از طریق برنامه ثریا از مشکلات این کارخانه مطلع شده است گفت: با مدیران این کارخانه تماس گرفتم و برای بازدید از کارخانه رفتم؛ مدیر کارخانه راجع به مشکلات آن صحبت کرد و بزرگترین مشکلات آن ناتوانی در بازپرداخت تسهیلاتی بود که به خاطر مدت زیادی که از آن گذشته بود چند برابر شده بود  و بانک جلوی قراردادهای جدید این کارخانه را بسته بود که باعث مشکل مضاعف برای تسویه تسهیلات شده بود.

حجت الاسلام مختاری، وجود چنین کارخانه‌ها را برای اشتغال و سودآوری کمکی برای کشور دانست و ابراز کرد: اگر چنین کارخانه‌هایی از چرخه تولید خارج شوند خساراتی به اقتصاد کشور وارد خواهد شد؛ متاسفانه بانک هم بنای تصرف این کارخانه را داشت که می‌دانیم بعد از تصرف بانک تجهیزات آن مزایده و کارخانه نیز عملاً از چرخه اقتصاد کشور خارج می‌شود.

وی که در حمایت از کارخانه مورد نظر به مسأله ورود پیدا کرده بود، تصریح کرد: در شهرستان ما وفاق ملی در دو محور خدمت به انقلاب و گره‌گشایی از کار مردم و منفعت مردم شکل می گیرد؛ بنابراین مسئولان منطقه در این محورها دست به دست هم دادند؛ هرچند اختلاف سلیقه‌هایی وجود دارد اما در این دو مسأله هیچ کدام از این اختلاف نظرها را لحاظ نمی‌کنیم.

امام جمعه ساوجبلاغ افزود: اگر در مسئاله‌ای فرماندار یا نمایندگان مجلس به نتیجه‌ای برسند همه آن‌ها را کمک می‌کنند؛ در این مسأله هم پس از ورود بنده به عنوان امام جمعه ساوجبلاغ، مسأله را تبیین کردم و از عزیزان دستگاه قضا و دادستان کمک گرفتیم که به صورت ویژه حمایت کردند. از این رو باید از دادستان جوان، شجاع و انقلابی این شهرستان، اقای عبدی که در امور اقتصادی تبحر ویژه‌ای دارند تشکر کنم که مردانه پای کار آمد. با کمک و مساعدت دادستان محترم جلوی تصرف این کارخانه به وسیله بانک را گرفتیم و همانطور که مدیر کارخانه آرزو داشت کارها انجام شد و الان با فروش بعضی از اموال منقول کارخانه که تجهیزات مازادشان است بدهی بانک پرداخت می‌شود.

وی درباره فعالیت این کارخانه توضیح داد: الان دو خط تولید در کارخانه مشغول به کار است که امیدوار هستیم طبق قول مدیر محترم کارخانه، خط تولید سوم هم به زودی راه‌اندازی شود و در زمینه‌های مختلف کارخانه مشغول به کار است و به ظرفیت اصلی خودش که تولید مخازن سی‌ان‌جی و تولید کپسول اکسیژن است به تولید حداکثری برسد.

حجت الاسلام مختاری راجع به رفت و آمدهای صورت گرفته به کارخانه‌ها بیان کرد: این بازدیدها برنامه ثابت ما است که اگر هر هفته این کار انجام نشود، هر دو هفته یک بار به دو سه کارخانه سر می‌زنیم؛ آن‌ها که مشکل دارند و یا به دنبال ابتکار عملی هستند را کمک می‌کنیم؛ در گرانی‌های اخیر هم ویژه به کارخانه‌های مواد غذایی سرکشی می‌کردیم.

گفتنی است، بزرگ‌ترین کارخانه تولید مخازن CNG خودرو کشور در شهرستان ساوجبلاغ  وجود دارد که این کارخانه با ظرفیت تولید سالیانه ۲۰۰ هزار مخزن سی ان جی به روش جدید (ورق فولادی) بخشی از نیاز داخل به این محصول را تأمین می‌کند. تمام مراحل طراحی و تجهیز کارخانه به دست متخصصان کشورمان انجام شده است. بخش خصوصی برای ساخت و تجهیز این کارخانه، ۲۲ میلیارد تومان هزینه کرده است. این کارخانه با زیربنای ۸ هزار مترمربع در زمینی به مساحت ۱۴ هزار متر مربع ساخت شده است و بیش از ۲۰۰ نفر به طور مستقیم در این کارخانه مشغول به کار هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha