• سه‌شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401031711611

معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد:

مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان به عنوان مرکز برتر کشوری شناخته شد

مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان به عنوان مرکز برتر کشوری شناخته شد

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان ۱۴ بار پیاپی به عنوان مرکز برتر کشوری نیز شناخته شده است.

ابوالفضل غفاری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص خدماتی که در دانشگاه فردوسی مشهد برای دانشجویان ارائه می‌شود، اظهار کرد: خدماتی که از سوی دانشگاه به دانشجو ارائه می‌شود، شامل سیستم حمل و نقل، غذاخوری، تامین اسکان دانشجویان، مراکز بهداشت و درمان و مراکز مشاوره است که پس از بازگشایی دانشگاه‌ها این مراکز فعال و آماده خدمات‌رسانی به دانشجو هستند.

وی در خصوص وضعیت حمل و نقل دانشجویان در این دانشگاه عنوان کرد: پس از بازگشایی دانشگاه به تناسب ورود دانشجویان سرویس‌دهی نیز افزایش یافته است. در حال حاضر از ساعت ۷:۲ تا ۱۸ برای دخترها و پسرها به طور مجزا در زمان‌های پیک هر ۱۰ دقیقه یک بار و در زمان‌های غیرپیک هر ۱۵ دقیقه سرویس‌دهی انجام می‌شود. همچنین از ساعت ۱۸ لغایت ۲۲ که دانشجویان کلاس درسی ندارند، از ون‌های خصوصی استفاده می‌شود که هزینه استفاده از آن‌ به ازای هر نفر ۳۰۰۰ تومان است.  

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص فعالیت غذاخوری‌های دانشگاه تصریح کرد: غذاخوری‌ها همگی فعال و با تمام ظرفیت در حال خدمت‌رسانی است و کمبودهای جزئی که در طول ۲ سال گذشته به دلیل تعطیلی دانشگاه به وجود آمده بود نیز به مرور و با سرعت در حال برطرف شدن است و مشکل جدی در این زمینه وجود ندارد.

وی بیان کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی صورت گرفته نسبت به اسکان دانشجویان متقاضی که شرایط دریافت خوابگاه دانشجویی را دارند، اقدامات مناسب انجام پذیرفته و سراهای دانشجویی نیز با ظرفیت استاندارد در اختیار دانشجویان قرار دارند.  سراهای خودگردانی که در قبل از دوران کرونا در اختیار دانشجویان بود، اغلب تغییر کاربری داده‌اند؛ از این رو گفت‌وگوهایی با هتل‌ها و میهمان‌سراها از جمله هتل ثامن برای پذیرش دانشجویان پسر نوبت دوم صورت گرفت و به توافقاتی دست یافتیم که البته مورد استقبال دانشجویان قرار نگرفته است.  

غفاری در خصوص اسکان دانشجویان دختر نیز خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر برای دانشجویان دختر نوبت دوم به لطف نیکوکاران و حمایت‌های بنیاد دانشگاه فردوسی مشهد مشکل اسکان وجود ندارد. همچنین مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در ساعات اداری از هفت صبح تا ۱۴:۳۰ با حضور پزشک، پرستار و همچنین انجام خدمات واکسیناسیون فعال است. در ساعات غیراداری نیز در صورتی که دانشجوی بیماری نیاز به خدمات اورژانسی داشته باشد، با یک دستگاه آمبولانس به نزدیک‌ترین درمانگاه منتقل می‌شود.

وی در خصوص فعالیت‌های مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان که از سال ۱۳۷۴ شروع به فعالیت کرده، ۱۴ مرتبه پیاپی به عنوان مرکز برتر کشوری نیز شناخته شده است. این مرکز روزانه تعداد بسیار زیادی مراجعه‌کننده دارد که این موضوع نشان دهنده توجه دانشجویان به این نوع از خدمات دانشجویی شده است. مرکز مشاوره دارای واحدهای ساختاری بخش آموزش و پیشگیری، بخش مشاوره و درمان، بخش  مددکاری، بخش توانمندسازی شغلی و آموزش‌های شهروندی و بخش پشتیبانی و اداری است که پس از حضوری شدن دانشگاه همگی در حال فعالیت است.      

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این مرکز مشاوره در زمینه‌های تحصیلی، ازدواج، راهنمایی و توانمندسازی شغلی، سوءمصرف مواد و داروها، مسائل فردی و روابط بین فردی، حل تعارض و کشمکش‌ها، مشکلات روانشناختی مانند آسیب رساندن به خود و بیماری‌ها و اختلالاتی مانند افسردگی، وسواس و... تخصص دارند و در این زمینه‌ها از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی و ارائه مشاوره یا انجام روان درمانی فردی و گروهی و برگزاری طرح‌های مختلف برای افزایش بهداشت روانی دانشجویان به ارائه خدمت می‌پردازند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha