• پنجشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401081913436
  • خبرنگار : 50548

راهیابی خراسان رضوی با ۸ سهمیه به جشنواره سراسری تئاتر بسیج

راهیابی خراسان رضوی با ۸ سهمیه به جشنواره سراسری تئاتر بسیج

ایسنا/خراسان رضوی دبیر جشنواره تئاتر بسیج خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی با چهار سهمیه در بخش خیابانی و چهار سهمیه در بخش تئاتر صحنه‌ای در جشنواره سراسری تئاتر بسیج حضور خواهد یافت.

اختتامیه مرحله استانی سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج تحت عنوان سودای عشق به همت سازمان بسیج هنرمندان و با حضور هنرمندان خراسان رضوی ظهر امروز  ۱۹ آبان ماه، در مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) برگزار شد.

علی روحی، دبیر جشنواره تئاتر بسیج خراسان رضوی، در این مراسم اظهار کرد: با فراخوانی که حدود سه ماه پیش از طریق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی به هنرمندان ارائه شد، نزدیک به ۱۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از ۱۵ تا ۲۵ آبان ماه به مدت ۱۰ روز به صورت زنده و فیلم، توسط داوران جشنواره، محمد حسن‌زاده، محمد ناصری و مهدی سیم‌ریز، بازبینی شد.

وی افزود: ۱۲ اثر در بخش خیابانی و ۱۲ اثر در بخش صحنه‌ای در سالن‌های حوزه هنری و تئائر شهر اجرا شد و حسین مسافر آستانه، فرهاد بشارتی و سیروس همتی داوری این آثار را در مرحله انتخاب بر عهده داشتند.

دبیر استانی جشنواره سودای عشق از اضافه شدن ۲ سهمیه کشوری به خراسان رضوی خبر داد و گفت: با وجود ۳۰ شهرستان در سطح استان و ۲۴ گروه راهیافته به مرحله استانی تقاضا شد تا یک سهمیه برای نمایش بخش خیابانی و یک سهمیه برای نمایش صحنه‌ای برای استان در جشنواره کشوری اضافه شود که با آن موافقت شد. بنابراین خراسان رضوی با چهار سهمیه در بخش خیایانی و چهار سهمیه در بخش نمایش صحنه‌ای در جشنواره کشوری حضور خواهد یافت. به این ترتیب علاوه بر آثار برگزیده که رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند، نمایش «تلنگر» در بخش خیابانی و نمایش «دختری از جنس اشک» در بخش صحنه‌ای به عنوان نمایش چهارم معرفی شدند و به جشنواره کشوری راه یافتند.

سرهنگ علی‌اصغر رجبی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که «هر اندیشه‌ای تا در قالب هنر ریخته نشود، ماندگار نیست»، اظهار کرد: این اندیشه می‌تواند حق یا باطل باشد. جبهه حق و باطل از ابتدای خلقت در مقابل هم صف‌آرایی کردند و شعار جبهه باطل خودپرستی در مقابل شعار جبهه حق که خداپرستی است، قرار دارد.

وی با تشکر از همه هنرمندانی که برای نشر ارزش‌های اسلامی، انسانی و انقلابی می‌کوشند، تلاش آنان را در جبهه حق دانست و گفت: نشر ارزش‌ها با زبان هنر گویاترین زبان و کلام برای ارائه تفکر است؛ شاید کمبودها از این نشات می‌گیرد که اهمیت هنر چنانکه باید و شاید شناخته نیست.

رئیس بسیج هنرمندان خراسان رضوی از قول یکی از اساتید ادامه داد: کارها یا مهم و یا غیرمهم است؛ همچنین یا ضروری‌اند و یا غیرضروری. ضعف در قسمت کارهای مهم به‌ ظاهر غیرفوری است که نتایجش به‌ زودی دیده نمی‌شود و هنر و فرهنگ از آن جمله است. این قسمت گرچه مهم است اما زودبازه نیست و مورد غفلت و بی‌مهری واقع می‌شود.

بر اساس آرای هیات داوران سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج خراسان رضوی در بخش پوستر و بروشور، سید ارشیا هاشمی، طراح پوستر و بروشور نمایش «انتظار با بوی نرگس» برگزیده شد. در بخش گریم، اعظم‌السادات عزیزی، طراح گریم نمایش «الهه سنگ» و گریم نمایش «رویای صادقه» رتبه برگزیده را کسب کردند و در بخش نور، مصطفی آهی، رتبه سوم برای نمایش «ژان»، وحید ذاکری، رتبه دوم برای نمایش «الهه سنگ» و سید محسن هاشمی رتبه اول برای نمایش «انتظار با بوی نرگس» را کسب کردند.

در بخش موسیقی با تقدیر از سید امیر امیری برای نمایش اکسنت و محمد کاهویی برای نمایش «دختری از جنس اشک»، لوح تقدیر به مهدی حسنی برای نمایش «انتظار با بوی نرگس» اهدا شد؛ هادی کسایی رتبه دوم برای نمایش «رویای صادقه» را کسب کرد و جایزه رتبه اول موسیقی به مهران لایزال برای نمایش «الهه سنگ» رسید.

همچنین در بخش طراحی لباس و صحنه رتبه سوم به صورت مشترک به سیدمهدی وحیدی برای نمایش «رویای صادقه» و پروانه ناظران برای نمایش «اکسنت»، رتبه دوم به سیدمحسن هاشمی برای نمایش «انتظار با بوی نرگس» و رتبه اول به طراحان صحنه و لباس نمایش «الهه سنگ»، شهناز میرزا دوستی و هادی شیبانی اعطا شد.

در بخش بازیگری زن رتبه سوم را زهره دین‌پور برای نمایش «ژان» و مبینا عیدآبادی برای نمایش «دختری از جنس اشک» به صورت مشترک کسب کردند و رتبه دوم به لیلا هنرخواه برای نمایش «الهه سنگ» رسید. حکیمه خاکزاد برای نمایش «انتظار با بوی نرگس» نیز حائز رتبه نخست شد.

در بخش بازیگری مرد با تقدیر از تمام بازیگران نمایش «تقاطع غیر همسطح» رتبه سوم به حسن چودن برای نمایش «اکسنت» و علیرضا ضیاچمنی برای نمایش «رویای صادقه»، رتبه دوم به علی تاجیک و ناصر رجب‌زاده برای نمایش «الهه سنگ» و رتبه نخست به عباس جانفدا برای نمایش «شیرعلی» رسید.

در بخش متن جایزه ویژه به مهدی سیم‌ریز، نویسنده «تقاطع غیر همسطح» تعلق گرفت و جایزه متن برگزیده به فرشید تمری برای نمایش «الهه سنگ» ‌ رسید. در بخش کارگردانی نیز رتبه سوم به محمدعلی صباغی برای نمایش «اکسنت»، رتبه دوم به احمد اکبرزاده برای نمایش «انتظار با بوی نرگس» و رتبه اول به عبدالحکیم حشمتی برای نمایش «الهه سنگ» رسید. در بخش صحنه‌ای نیز نمایش «ژان»، «انتظار با بوی نرگس» و «الهه سنگ» به مرحله کشوری راه یافتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha