• چهارشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401092315829
  • خبرنگار : 50040

معاون آموزشی وزیر علوم خبر داد:

تاسیس دانشکده های علوم و فناوری های آینده در گیلان

تاسیس دانشکده های علوم و فناوری های آینده در گیلان

ایسنا/گیلان معاون آموزشی وزیر علوم، خواستار تشکیل کمیته راهبری طرح تحول در همه دانشگاه ها شد و اضافه کرد: دانشگاه های استان گیلان، براساس آمایش سرزمین و آمایش آموزش عالی، دانشکده های علوم و فناوری های نوین و بین رشته ای و فناوری های آینده را با تاکید بر دریا تاسیس کنند.

دکتر قاسم عموعابدینی امروز ۲۳ آذرماه در نشست طرح تحول آموزش عالی استان گیلان که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، این استان را مهد علم و دانش و ایمان و معنویت و شجاعت دانست و اظهار کرد: گیلان یکی از شاخص های تاریخی استقلال کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه گیلان جزو دانشگاه های برتر کشور است، افزود: اگرچه در دوران کرونا شاهد کاهش کیفیت آموزش بودیم، اما بعد از این دوران طی دو مرحله و به سرعت آزمون ها و آموزش های حضوری را آغاز کردیم و خوشبختانه به کیفیت مناسب رسیدیم.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تشکیل کمیته طرح تحول آموزش عالی در راستای سند تحول دولت سیزدهم، تصریح کرد: دانشگاه ها جایگاه ویژه ای در سند تحول دولت دارند و لذا وزارت عتف با تاکید بر آمایش سرزمین استان ها، کمیته مذکور را تشکیل داد.

عموعابدینی، نیازمحوری را ماموریت عام دانشگاه دانست و عنوان کرد: اساس طرح تحول مبتنی بر نیازمحوری و فناوری های آینده و گام دوم انقلاب است.

وی با بیان اینکه علوم بین رشته ای و فناوری های آینده اقتدار کشور را برای گام دوم انقلاب تامین می کنند، گفت: در راستای تحول در نظام پذیرش، حمایت و نگهداشت و به کارگیری استعدادهای درخشان و نخبگان و اساتید جوان را در دستور کار داریم.

دبیر کمیته طرح تحول آموزش عالی، گام دوم انقلاب را رکن رکین این طرح تحولی دانست و متذکر شد: نقش دانشگاه در تمدن سازی برجسته است و لذا باید نیاز علمی آینده کشور را مشخص کنیم.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم بر توسعه علم و دانش و پژوهش با محوریت جوانان و محققین و دانشمندان تاکید فرمودند، اضافه کرد: دانشگاهیان عامل اصلی قدرت کشور هستند و لذا نقش اصلی بیانیه گام دوم به دانشگاه ها سپرده شده است.

عموعابدینی، ریل گذاری برنامه هفتم توسعه را دریاپایه دانست و متذکر شد: بخش مهمی از مرز کشور دریایی است و باید اقتصاد دریا را فعال کنیم لذا ماموریت خاص دانشگاه گیلان در طرح تحول آموزش عالی مبتنی بر اقتصاد دریا و تکنولوژی و فناوری های دریایی است.

وی دانشگاه را اتاق فکر استان دانست و تصریح کرد: براساس ماده ۲۳ قانون بهره وری به دنبال راه اندازی نظام جامع آموزش کشاورزی هستیم، یعنی دانشجوی حرفه ای کشاورزی داشته باشیم که احتمال اشتغال را بالا می برد.

معاون آموزشی وزیر علوم، نیازمحوری را از مصوبات شورای عالی برنامه ریزی آموزشی کشور دانست و گفت: در طرح تحول آموزش عالی، علوم پایه را ویژه دیدیم؛ همچنین توجه به برخی از رشته های علوم انسانی و کشاورزی در دستور کار قرار دارند.

وی دیپلماسی علمی را یکی از ظرفیت های جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد: ایران تمدن ساز بوده و نور علم طی قرن ها از دریچه ایران به تمامی کشورها تابیده شده است؛ امروز نیز در عرصه های نانوتکنولوژی و سلول های بنیادی در دنیا مرجع هستیم.

عموعابدینی، خواستار تشکیل کمیته راهبری طرح تحول در همه دانشگاه ها شد و اضافه کرد: دانشگاه های استان گیلان، براساس آمایش سرزمین و آمایش آموزش عالی، دانشکده های علوم و فناوری های نوین و بین رشته ای و فناوری های آینده را با تاکید بر دریا تاسیس کنند و هم افزا باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha