به گزارش ایسنا، دکتر یونس پناهی با بیان این که امروزه اهمیت و جایگاه پژوهش در پیشرفتهای علم پزشکی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: پژوهش یکی از مهمترین نیازهای کشور برای دستیابی به توسعه پایدار است.
وی افزود: تقویت و توسعه زیرساختهای تحقیقات و فناوری در چند دهه اخیر، در برهه شیوع کرونا ارزش و جایگاه خود را نشان داد و محققان کشور توانستند تبلور سالها تلاش و دانش در حوزه پزشکی را با پاسخ مناسب و سریع به نیاز سلامت مردم نشان دهند. تولید و دریافت مجوز ۶ واکسن داخلی کووید ۱۹ و ارائه دستورالعملها و پروتکلهای درمانی و روشهای پیشگیری، تهیه گزارهبرگهای پاسخ سریع به سوالات روز مردم از دستورالعملهای بهداشتی گرفته تا واکسیناسیون سنین مختلف، معرفی سویهها، داروهای اثرگذار و روشهای پیشگیری همه و همه از دستاوردهای تحقیقات سلامت در این دوره به شمار میرود.
پناهی ادامه داد: این تجربه ارزشمند که با زحمت بسیار و فداکارهای بیشمار کادر بهداشت و درمان گرفته شده است، نشان دهنده این است که بدون شک تحقیقات و فناوری در تنگناهای حساس میتواند گذرگاههای امنی را در میانه بحرانها فراهم آورد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بنابراین باید این امکانات را شناسایی کرد و با اختصاص بودجه و سرمایهگذاریهای ویژه آن را ارج نهاد، زیرا بدون شک تحقیقات و فناوری چابک که با تقویت زیرساختها غنی شده باشد، بدون شک میتواند در دیگر عرصهها نیز پاسخگوی خواست و نیازهای کشور در جهت رشد و تعالی باشد.
به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پناهی تصریح کرد: زیربنای نظام سلامت پاسخگو و مسئله محور با پرورش پژوهشگر متعهد میسّر میشود و لازم است جهت استحکام و قوام ساختار تحقیقات و فناوری کشور و همینطور اعتلای علم و فکر ایران و ایرانی از علم اندوزی محققانه و نقادانه حمایت به عمل آوریم.
وی گفت: ضمن قدردانی و سپاس از تمامی زحمتکشان نظام سلامت کشور در جای جای میهن اسلامی؛ یاد و نام شهدای سلامت کشور گرامی داشته و به همین مناسبت هفته پژوهش را به همه پژوهشگران و صاحبان اندیشه تبریک و تهنیت عرض میکنم و امیدوارم با تلاش، همت و رشد فناوری در سایه تحقیقات و ابتکارات شاهد موفقیت بیشتر در توسعه علم پزشکی در کشور باشیم.
انتهای پیام
نظرات