محمدحسن بیطرف در بررسی وضعیت رومشکان اظهار کرد: منطقه سیمره قشلاقی و گرم است و متاسفانه محرومیت در این منطقه زیاد است.
وی با بیان اینکه اگر روندی که تاکنون برای محرومیت زدایی در پیش گرفته شده ادامه یابد راه به جایی نخواهید برد، افزود: اینکه منتظر اعتبارات دولتی باشید اتفاقاتی در این منطقه اتفاقی نخواهد افتاد.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کارهای محرومیت زدایی از ظرفیت مردمی استفاده شود.
بیطرف اظهار کرد: افرادی که کشاورزی معیشتی داشتند به کشاورزی تجاری روی آوردند و به حمایت جهاد کشاورزی ۲۴۰ هکتار را به کشت محصولات تجاری ( زعفران و پسته) اختصاص دادند.
وی افزود: باید روی تغییر الگوی کشت در منطقه کار شود و ۱۷۰۰ هکتار کشت آبی در منطقه وجود دارد.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: از ظرفیت گروههای جهادی برای تکمیل جاده اشتفاده شود تا حاشیه سیمره آباد شود.
بیطرف گفت: ۲۰۰۰ متر مکعب مجوز برداشت آب در منطقه وجود دارد که از آن استفاده نمیشود اما دره شهر استفاده کرده و ببینید چقدر توسعه یافته است.
وی در خصوص صنعت در منطقه رومشکان، عنوان کرد: به شدت صنایع تبدیلی و بستهبندی باید تقویت شود.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ایجاد تعاونیها در حوزه کشاورزی در رومشکان تاکید کرد و با اشاره به اینکه این تعاونیهای در بحث پسته و زعفران تشکیل شود، بیان کرد: این تعاونیها در راستای تامین نیازها، استانداردسازی و توانمندسازی اعضای تعاونی و صرفه جویی به مقیاس و بازریابی خواهد بود.
بیطرف بیان کرد: ایجاد تعاونی جمعآوری شیر نیز با عضویت تولیدکنندگان شیر منطقه انجام شود.
وی با بیان اینکه کارخانه پشم که دارای دانش فنی در منطقه است را حمایت خواهیم کرد و باید رایزنی انجام تا زمینی در اختیار متقاضی قرار داده شود، افزود: تا بتوان روی ارزش افزوده پشم آن کمک شود.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: طرح تعاونی بهداشت منطقه تحت عنوان شفاست که سال گذشته در بند الفتبصره 18 تسهیلاتی برای آن در نظر گرفته شد که متاسفانه حذف شده است و با این تفاسیر نیاز است اولین طرحی که باید در صندوق کارآفرینی مطرح شود همین طرح باشد.
انتهای پیام
نظرات