حجت الاسلام محرم مصوری در گفت و گو با ایسنا افزود: برخی اقدامات در حوزه اشتغالزایی و واحدهای تولیدی به دلیل مباحث سیاسی از سنوات قبل علیرغم تخصیص اعتبار ناتمام باقی مانده به طوری که حتی یکی از کارخانههای خشکبار منطقه تبدیل به تالار شده است.
وی با انتقاد از اینکه سرمایهها در جای خودش قرار نمیگیرد، اظهار کرد: برای ایجاد اشتغالزایی در شهرستان کارخانه خشکبار تأسیس میشود ولی بعد از چند سال آن را به باغ تالار تبدیل میکنند.
وی عنوان کرد: اصل این کارخانه برای این بود که چند نفر مشغول به کار شوند و از سویی مشکلات کشاورزان در حوزه صنایع تبدیلی و فراوری را برطرف کنند ولی این اتفاق نیفتاد.
امام جمعه موقت بردسکن افزود: اگرچه امتیاز و زمین این کارخانه برای شهرستان بردسکن است ولی تبدیل به کارهای شخصی میشود، یا یک کارخانه دیگر که در سال ۸۳ احداث و ۴ میلیارد تومان هم تسهیلات و زمین در اختیارش قرار گرفته و قول داده بودند برای ۷۰۰ نفر ایجاد اشتغال ایجاد کنند اما الان به خاطر اختلافاتی که میگویند دارند سالهاست درب آن بسته است.
وی خاطرنشان کرد: همان ارزش افزودهای که طی این سالها نصیبشان شده برایشان کفایت میکند در صورتی که حتی برای یک نفر هم اشتغالزایی نکردهاند.
مصوری خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم خانوادهها را از فضای مجازی نجات دهیم باید اشتغالزایی کنیم، بیکاری فسادآور است در این شهرستان صنایعدستی ارزشمندی مانند فرتبافی، گیوهدوزی و ... را داشتیم که هیچ کدام از خانوادهها به دنبال زنده کردن این صنایع نیستند و در فضای مجازی گرفتار شدند.
وی با تأکید بر توجه به صنایعدستی و ایجاد اشتغال برای بانوان اذعان کرد: هرچند یکی از درآمدهای عمده شهرستان از محل محصول پسته با ۱۳ هزار میلیارد تومان درآمد اعلام شده ولی به جای اینکه دردی از منطقه را دوا کند این پول به سمت مسکن، زمین و تجملگرایی رفته در صورتی که باید در مسیر اشتغالزایی به کارگیری شود.
انتهای پیام
نظرات