• چهارشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401111915207
  • خبرنگار : 50026

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای:

رویکرد دولت، توسعه آموزش‌ها مهارتی در کشور است

رویکرد دولت، توسعه آموزش‌ها مهارتی در کشور است

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به نقش مهارت آموزی در پیشرفت و توسعه کشور و موفقیت جوانان، گفت: یکی از رویکردهای مهم دولت توسعه آموزش‌های مهارتی در کشور است.

غلامحسین حسینی‌نیا، امروز چهارشنبه ۱۹ بهمن در دیدار نماینده ولی فقیه در استان که با حضور معاون امور اقتصادی استاندار و نمایندگان بیرجند، درمیان و خوسف و نیز قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی همراه بود، اظهار کرد: طرح آموزش کار در محیط واقعی یا همان استاد و شاگردی قدیم را در سطح کشور در دست اجرا داریم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این طرح قدیمی را با استفاده از تجربه دیگر کشورها و خودمان در داخل به روزرسانی و جدید کردیم و مسائل و مشکلاتی که قبلاً بوده از جمله مسائل کارفرمایی، بیمه و تأمین اجتماعی را حل کردیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ادامه داد: افراد در این طرح با دریافت آموزش‌های لازم، مجموعه ای از مهارت‌ها را یاد می‌گیرند و در پایان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند، همچنین در این طرح وقتی جوان ما فعالیت‌های کارفرما را مشاهد می‌کند که چگونه درآمدزایی دارد، انگیزه می‌گیرد تا زودتر کار را یاد بگیرد.

حسینی‌نیا بیان کرد: در کنار این طرح، شاگرد از کارفرما مهارت‌های نرم از جمله بنگاه‌داری، دخل و خرج و برخورد با مشتری و حتی نحوه تهیه مواد اولیه را در قالب یک بسته آموزشی فرا می‌گیرد.

وی با اشاره به وجود چهار میلیون واحد صنفی در سطح کشور، خاطرنشان کرد: از این تعداد یک میلیون  و 400 هزار واحد  توانایی ورود به این طرح را دارند که اگر هر واحد یک نفر را را جذب کنند، می‌شود یک میلیون و 400 هزار نفر که از کل ظرفیت آموزش دولتی و آموزشگاه‌های آزاد بیشتر است.

به گفته وی؛ اجرای موفق این طرح نیازمند فرهنگ سازی است و از طرفی باید اصناف را به عنوان یک وظیفه ملی در این طرح فرابخوانیم و از اصناف خواسته‌ایم در ابتدا ارائه آموزش را از دوستان و آشنایان و بعد دیگران شروع کنند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به نگاه مثبت مجموعه نظام و مقام معظم رهبری به موضوع مهارت آموزی، عنوان کرد: مقام معظم رهبری در این خصوص با تأکید بر توسعه فنی و حرفه‌ای می‌فرمایند که ما در کنار علم نیاز به پنجه‌های کارآمد هم داریم که وظیفه اصلی تحقق این امر برعهده ما است.

به گفته وی؛ در این خصوص ما پای کار آمده‌ایم و امیدواریم با کمک مردم، بخش خصوصی، دولت و افراد صاحب نفسی از جمله حضرتعالی، با تشویق جوانان به مهارت آموزی، پای کارآمدن خیرین و بخش خصوصی موفق شویم.

حسینی‌نیا مهارت آموزی را سرحلقه زنجیره سعادتمندی جوانان دانست و گفت: وقتی جوانان ما مهارت دارند در زمینه شغلی و تشکیل خانواده و درآمدزایی نیز موفق خواهند شد.

وی با بیان اینکه خیلی از انحرافاتی که در جامعه داریم به این برمی‌گردد که برخی افراد در مسیر درستی نیامده‌اند و فاقد مهارت هستند، یادآور شد: افرادی که در زندان‌ها آموزش فنی و حرفه‌ای را فرامی گیرند، درصد بازگشت شان به زندان یک سوم افرادی است که مهارت ندیده‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha