یوسف نوری امروز (۲۵ بهمنماه) در آیین افتتاحیه سی و نهمین دوره مسابقات فوتبال دانش آموزان پسر متوسطه دوم کشور در شهر آبادان، اظهارکرد: دولت سیزدهم با برنامه های ریزی در حوزه ورزش قهرمانی به ورزش به عنوان یک بستر ارزش آفرین در ابعاد اعتقادی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی می نگرد و بر این اساس آموزش و پرورش از ظرفیت خود برای تقویت و توسعه کمی و کیفی ورزش دانش آموزی استفاده کرده است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت ورزش ارزش آفرینی در ایجاد گفتمان فرهنگی منسجم در سطح کشور، گفت: از هر جنبه ای به ورزش نگاه کنیم ارزش آفرین است. از منظر جنبه اعتقادی بزرگان می گویند ورزش واجب است زیرا برای انجام عبادت فردی و اجتماعی فرد نیاز به سلامت جسمی دارد و این امر از طریق ورزش میسر و ممکن می شود. در بخش اقتصادی نیز می توان با قاطعیت گفت که افراد ورزشکار به تولید ناخالص داخلی کشور کمک می کنند چرا که به ندرت دچار بیماری میشوند در نتیجه مصرف دارو کمتر خواهد شد و عمر فرد نیز بیشتر می شود؛ در پایان نیز کارآمدی و بازدهی کشور به مراتب بالاتر می رود و تولید ناخالص ملی افزایش پیدا می کند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: وقتی دانش آموزان در رقابت های بین المللی شرکت می کنند از بعد سیاسی و دیپلماسی اعتبار جهانی برای ما در برخواهد داشت. همچنین داشتن دانش آموزانی شاداب و موثر از مسیر تحصیل تهذیب و ورزش می گذرد. همچنین پیوست فرهنگی لازمه برگزاری برنامه ها و رقابت های ورزشی است و می بایست به صورت ویژه بعد فرهنگی این مسابقات مورد توجه قرار گیرد.
نوری در پایان با تاکید بر اینکه برگزاری رقابت های ورزشی دانش آموزی مهمترین بستر تحقق ساحت تربیت زیستی بدنی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، افزود:در کنار برگزاری رویدادهای ورزشی دانش آموزی باید برنامه های اردوهای پیشرفت را نیز به صورت ویژه دنبال کرد تا دانش آموزان گام دومی با دستاوردها و موفقیت انقلاب اسلامی نیز آشنا شوند.
انتهای پیام
نظرات