محمد فراتی امروز در حاشیه نشست با مدیران عامل و معاونین مناطق نفتخیز جنوب به منظور پایداری هرچه بیشتر شبکه برق جهت گذر موفق از پیک بار تابستان ۱۴۰۴ و افزایش تعاملات فی مابین اظهار کرد: هدف از تشکیل این جلسه اجرای هرچه بهتر اهداف ۱۴مگاپروژه جهت تقویت هرچه بیشتر شبکه و پایداری آن است.
وی افزود: نکات بسیار مهمی در این جلسه مطرح شد. به ویژه احداث نیروگاههای تولید پراکنده و تجدید پذیر که با مذاکرات صورت گرفته، تصمیماتی خوبی قرار است اتخاذ شود و مجموعه نفت در این زمینه بسیار پویا است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: ظرفیت نیروگاههای منصوبه کشور در حال حاضر حدود ۹۰ هزار مگاوات است ولی همانگونه که میدانید میزان کمتری بخاطر تعمیرات و سرویس و نگهداری وارد مدار است. این در صورتی است که طی این سالها تقاضای مصرف بیشتر از شش برابر نرم استاندارد دنیا افزایش یافته و این موضوع موجب ایجاد فاصله بین تولید و مصرف شده است که میطلبد در این شرایط همه باهم بتوانیم شبکه را مدیریت کنیم.
فراتی بیان کرد: یکی از مهمترین راهکارها ایجاد نیروگاههای تولید پراکنده است که برابر دستورالعمل ابلاغی ماده ۱۶ قانون جهش تولید، صنایع و شرکتها موظف هستند به میزان ۵ درصد برق مورد نیاز خود را از طریق احداث نیروگاههای تجدید پذیر خورشیدی تامین کنند.
وی افزود: شبکه توزیع بدلیل گستردگی فراوانی که دارد قابلیت اتصال به نیروگاههای تجدید پذیر تولید پراکنده را دارد و هرکجا که نفت تصمیم به احداث داشته باشد ما آماده مشاوره و همکاری جهت تسریع در کمک به اجرای پروژه خواهیم بود.
در ادامه این نشست ابراهیم پیرامون مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب ضمن آمادگی کامل همکاری با صنعت برق گفت: قطعا برق یکی از مهمترین نیازهای امروزی ما است و مجموعه انرژی کشور اعم از صنعت نفت و صنعت برق مکمل همدیگر هستند و ما نیز حتما در راه خدمات رسانی اصولی برابر دستورالعملهای ابلاغی، آنچه را که لازم باشد جهت استمرار خدمترسانی، اجرا شود با تشکیل کارگروههای تخصصی انرژی و همچنین جلسات فنی مشترک با مجموعه برق دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: ما بنا داریم احداث نیروگاهی جهت تامین نیاز صنعت نفت را در دستور کار بگذاریم ولی در خصوص احداث نیروگاههای تجدید پذیر به راهنمایی فنی شما نیازمندیم که امیدواریم با همکاری و همراهی هم بتوانیم موانع را برطرف کنیم.
انتهای پیام
نظرات