شهناز آقاخانی صبح امروز (۳ بهمنماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه این طرح برای سومین سال متوالی در استان زنجان اجرا میشود، افزود: هدف از اجرای این برنامه، توانمندسازی مادران است و در اجرای این طرح بر کاهش وابستگی مادران و کودکان و سوق دادن این روابط به سمت دلبستگی ایمن تاکید شده است.
وی تصریح کرد: برنامه همیار مادر و کودک برمبنای تشکیل گروهای همیار مادر و کودک، ایجاد فضای گفتمان، پویایی و پایداری گروه همیار مادر و کودک، ترویج مسئولیتپذیری پدران و کمک به تقویت نگرشهای مثبت مادران در جامعهپذیری کودک و کمک به ایجاد جریان توانمندسازی مادران در حیطههای نقش مادرانه، طراحی و برنامهریزی شده است.
این مسئول تصریح کرد: این برنامه بیانگر اهمیت تجارب سالهای اولیه در تحول کودک بوده و همچنین رابطه کودک با مادر به عنوان یکی از مهمترین عوامل پیشبینیکننده، در جامعهپذیری کودک و ورود به اجتماع و ایجاد آسیبهای اجتماعی اثرات تعیینکنندهای دارد. در حقیقت این طرح روی تغییر نگرش مادران تمرکز دارد و تلاش میشود با آموزشهای لازم مادران را به سمتی سوق دهیم که فعالیتهای مادرانه را در کامل بودن آن نبینند و به فعالیتهای مادرانه در حد کافی و لازم اکتفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: کودکان با ظرفیتهای روانی، اجتماعی و جسمی متفاوتی متولد میشوند که این ظرفیتها به آنها اجازه میدهد از طریق ارتباط با محیط پیرامون خود بیاموزند و سیر تکاملی خود را طی کنند. اگر این ظرفیتها شناخته نشده و مورد حمایت قرار نگیرند، به جای شکوفایی پژمرده شده و از بین خواهند رفت.
انتهای پیام
نظرات