ولیاله زمانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: هر دو هفته یکبار و با همکاری نمایندگان ادارهکل استاندارد استان، بازدیدهایی از واحدهای تولید آرد استان انجام میشود. در این بازدیدها، نمونههایی از آرد تولیدی بهطور مرتب برداشته و برای آزمایشهایی همچون تعیین درصد رطوبت، سطح سبوسگیری و دانهبندی، به آزمایشگاه ارسال میشود.
وی تصریح کرد: چنانچه در نتایج آزمایشها، نمونهای از استانداردهای کیفی تعیین شده خارج باشد، ابتدا به واحد تولیدی تذکر کتبی داده شده و در صورت تکرار، موضوع به مراجع قانونی استان ارجاع خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در خصوص کیفیت نان تولیدی نیز توضیح داد: بازدیدهایی مشترک با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، ادارهکل استاندارد و سایر دستگاههای نظارتی صورت میگیرد که در آن نمونههای نان از نظر کیفیت خمیر و مواد افزودنی مورد بررسی قرار میگیرند. در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت استانداردهای کیفی، گزارش لازم جهت پیگیری به دستگاههای نظارتی استان ارائه میشود.
وی به عملکرد مثبت استان زنجان در زمینه کیفیت آرد و نان اشاره کرد و گفت: طبق ارزیابیهای ماهانه شرکت بازرگانی دولتی ایران، استان زنجان از نظر کیفیت آرد و نان در رتبههای اول یا دوم کشور قرار دارد که نشاندهنده توجه و تلاش این استان در زمینه ارتقای کیفیت است.
انتهای پیام
نظرات