• چهارشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401120302019
  • خبرنگار : 50250

قیمت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش پیدا نمی‌کند

قیمت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش پیدا نمی‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست دفتر هماهنگی اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سهمیه نانوایان که نان با کیفیت پخت می‌کنند، افزایش پیدا می‌کند، گفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان نداریم.

آیت‌الله مظفری سوم اسفندماه در هفتمین گردهمایی آموزشی نانوایان شهرستان شهرکرد با اشاره به اهداف دولت در طرح هدفمندی یارانه در حوزه آرد و نان، اظهار کرد: یکی از اهداف دولت در التزام بخشی و هدفمندی یارانه‌ها در حوزه نان این است که یارانه در کنترل قیمت، توزیع و افزایش کیفیت نان به‌کار گرفته شود.

سرپرست دفتر هماهنگی اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: در این استان تا ۳۰ درصد پخت واقعی نان به حساب نانوایان وجه واریز می‌شود، در مرحله بعد قرار است با راستی آزمایی و کیفیت‌بخشی به هر نانوا تا ۱۰ درصد افزایش سهمیه آرد در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: با طرح هدفمندی یارانه‌ها در حوزه آرد و نان، خروج آرد از نانوایی‌ها و حواشی کم خواهد شد، بحث افزایش قیمت نان به هیچ وجه مطرح نشده است، در استان در سال‌های قبل افزایش قیمت نان متناسب باکشور نبود و پیشنهاد برای مناسب‌سازی قیمت با کشور داده شده است.

سهمیه آرد نانوایان در چهارمحال و بختیاری شناور می‌شود

خالد طاهری- معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای مرحله سوم طرح هدفمندی یارانه‌ها، اظهار کرد: این طرح از ۲۵ بهمن‌ماه در سطح کشور آغاز شد، در این مرحله در راستای جبران هزینه‌های نانوایان کمک هزینه از ۱۵ درصد به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است تا بخشی از هزینه‌ها جبران شود.

وی افزود: در مرحله سوم طرح هدفمندی یارانه‌ها تخصیص آرد بر اساس عملکرد کارتخوان‌های نصب شده در نانوایی‌ها است، خواهشمندیم نانوایان از کارتخوان بانک سپه استفاده کنند و وجه نقد دریافت نکنند.

طاهری با بیان اینکه در خارج از ساعت کاری کارتخوان موجود در نانوایی نباید تراکنش نامتعارف داشته باشد، توضیح داد: این جزو سهمیه محسوب نمی‌شود، در مرحله سوم طرح هدفمندی یارانه‌ها در حوزه آرد و نان، آرد به‌صورت شناور در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌گیرد، امیدواریم با این روش کیفیت نان در استان افزایش پیدا کند.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در پایان تاکید کرد: نانوایانی که تمایل دارند نان را به فروشگاه‌های سطح شهر تحویل دهند، باید شناسه بهداشتی اخذ کنند و در بسته‌بندی باید تاریخ تولید، انقضا، مشخصات نانوایی و ... درج شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha