محسن کوششتبار شامگاه امروز (۱۰ اسفندماه) در جلسه مشترک کمیسیون بانکها و کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، با اشاره به اینکه مجموعه مدیریتی استان زنجان جهادی عمل میکند و در تحقق اهداف دولت سیزدهم امیدوارکننده است، اظهار کرد: خوشبختانه تیم کاری خوب، بسیار امیدوارکننده و نتیجهبخش در رساندن استان به اهداف مدنظر دولت سیزدهم شکل گرفته است.
وی با اشاره به تنوع و رشد شرکتهای دانشبنیان در استان زنجان، افزود: جوانان خوشفکر و اهل فن این شرکتها را در استان توسعه دادند و بخشهای صنعت و کشاورزی باید به سهم خود این شرکتها را جذب کنند؛ چرا که میتوانند زمینه پیشرفت و ارتقای بهرهوری را فراهم کنند.
وی با تاکید بر اینکه این یک باور جدی است که ما در یک برههای در مرزهای غربی این سرزمین پنجه در پنجه دشمن جنگیدیم، اضافه کرد: امروز هم یک جنگ واقعی و تمامعیار در عرصه اقتصادی شکل گرفته است که توهم نیست و شما مدیران در واقع ژنرالهای این جنگ اقتصادی هستید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور، کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را محلی برای گرهگشایی از برخی قوانین و مقررات و ایجاد انگیزه برای سرمایهگذار خواند و ابراز کرد: این کارگروه باید ریزترین تا درشتترین مشکلات سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی را برطرف کند و اگر مسئولان به طور جهادی پای کار نباشند مشکلات حل نمیشود.
وی با بیان اینکه نیاز داریم که چندین کارگروه در نقاط مختلف شکل گیرد، بیان کرد: مدیران هر حوزه و سازمان را به معنای واقعی، آئینه تمامنمای وزارتخانه مربوطه در استانها هستند.
این مسئول، از بانکها به عنوان قلب تپنده کارگروهها یاد کرد و افزود: بانکها به عنوان انگشتان دست استاندار هر استان محسوب میشوند تا به کمک آنها، بتواند از ریزترین مشکلات تا بزرگترین آنها را رفع کند.
کوششیتبار با تأکید بر اینکه مسئولان باید به دنبال سرمایهگذار بروند، تصریح کرد: مدیر دولت سیزدهم بودن این است که نتواند چشمان خود را روی هم بگذارد تا سرمایهگذار مجموعه خود را راه بیندازد؛ در واقع، بخش خصوصی سرور ما است و حضور با حرف فرش قرمز محقق نمیشود و اقدام میخواهد و باید فرصتها را مغتنم شماریم.
وی با بیان اینکه گوهر تابنده زنجان این است که استانی مملو از افراد دانشگاهی و باتکنیک است، یادآور شد: همه آنهایی که در قطار پیشرفت هستند باید سرعت خود را با استاندار جهادی و پرتلاش این استان هماهنگ کنند.
این مسئول تکمیل زنجیرههای ارزش استان را یکی از انتظارات دولت سیزدهم و وزارت کشور از مدیران دانست و افزود: زنجیرههای ارزش در استان زنجان حلقههای مفقوده دارد و باید در بخش صنایع معدنی مثل روی بیشتر کار شود؛ همانطورکه در پایانه صادراتی غوغایی شده و یک واحد تولیدی میوههایی که تبدیل به پسماند میشد را به میوه خشک لوکس تبدیل کرده و امکان صادرات آن را در پیش گرفته است.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا عقبماندگیها را جبران کنیم و هر کسی نقش خود را برای تحقق برنامههای دولت سیزدهم ایفا کند، خاطرنشان کرد: اگر قرار بود مشکلات و موانع، صرفاً براساس قوانین موجود حل و فصل شود، دیگر نیازی به جمع کردن افراد به عنوان اعضای کارگروه یا ستاد در حوزه های مختلف نبود، لذا اعضای کارگروهها و ستادها و بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی، باید نماد عملی و واقعی رفعکننده مشکلات موجود در قالب کارگروه و با مدیریت استاندار به عنوان رئیس جمهور در استان باشد.
انتهای پیام
نظرات