• یکشنبه / ۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403090402284
  • خبرنگار : 50163

امام جمعه سلطانیه:

پادزهر جنگ ترکیبی، جهاد تبیین است

پادزهر جنگ ترکیبی، جهاد تبیین است

ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: در حال حاضر کشور ما در یک جنگ ترکیبی به سر می‌برد که پادزهر این جنگ، جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب امروز (یکشنبه ۴ آذر ماه) در دیدار با بسیجیان‌ شهرستان سلطانیه از یاران امام حسین (ع) به عنوان نمونه سوم از پیشگامان بسیجی یاد کرد و متذکر شد: آنان بهترین یاوران امام حسین (ع) بودند.

وی افزود: با این پیشینه درخشان و فاخر است که امام خمینی (ره) در توصیف بسیج فرمود، تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران یقیناً از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی بود که بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد. امام راحل در جای دیگر فرمودند، بسیج لشکر مخلص خدا است که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا کرده‌اند، من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خدا می‌خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی‌ام. 

حسینی‌نسب با بیان اینکه بسیج به معنی حضور و آمادگی در همان نقطه‌ای است که اسلام و قرآن و امام زمان (عج) و این انقلاب مقدس به آن نیازمند است، گفت: یکی از جاهایی که بسیج باید حضور فعال داشته باشد، مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان است.

وی ادامه داد: جنگ اقتصادی و تحریم، جنگ فرهنگی و هجمه بر ارزش‌های اسلام، جنگ رسانه‌ای و تبلیغات دروغین رسانه‌های امپراطوری و حوادث تروریستی پازل‌های جنگ ترکیبی هستند.

او با اشاره به جنگ رسانه‌ای دشمنان و با بیان اینکه دشمنان مسائلی را که هدفشان سوءاستفاده است، ضریب می‌دهد، گزارش‌های دروغ منتشر می‌کنند اما در مقابل مسائل ارزشی ضریب داده نمی‌شود، گفت: آیا شهیده معصومه کرباسی که رژیم صهیونیستی در لبنان شهید کرد، زن نبود، دختر نبود؟ 

امام جمعه شهرستان سلطانیه با بیان اینکه در جنگ فرهنگی و نرم واقع شده‌ایم اما چون مثل جنگ سخت و نظامی خبری از خون، کشتار و موشک نیست، باور نداریم در حالی که دشمن در جنگ ادراکی و شناختی ذهن و فکر افراد را مورد حمله قرار داده و وضعیت حجاب نتیجه موشک‌باران فکر و ذهن عده‌ای توسط دشمنان است، افزود: تا باور نکنیم در جنگ ترکیبی واقع شده‌ایم، پیروزی سخت است. 

حسینی‌نسب افزود: در دانشگاه‌های کشورهای اروپایی مثل دانشگاه آکسفورد انگلستان، دانشگاه‌های آمریکا و کانادا مقررات و قوانین اجباری برای پوشش دارند و سرسختانه هم اجرا می کنند، ولی در کشور اسلامی مورد انتقاد واقع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha