فاطمه حلاجنیا در گفتوگو یا ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه با مدیریتها و بازدیدهای مستمر، موفق شدهایم کانونهای ملخهای بومی در سطح خراسان رضوی را در سالهای اخیر کنترل کنیم و البته شرایط هم برای این حشره فراهم نبوده که بخواهند گسترش پیدا کنند.
وی عنوان کرد: خوشبختانه با انجام این اقدامات نیز ملخهای بومی هیچ مشکلی در سالهای گذشته در سطح استان ایجاد نکردهاند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به هجوم ملخ صحرایی در اردیبهشتماه سال آینده گفت: کانون ملخهای صحرایی زیر نظر سازمان حفظ نباتات به صورت مرتب رصد میشود. به استانهایی که در معرض خطر باشند، اطلاع رسانی صورت گرفته تا اقدامات لازم را انجام دهند.
حلاجنیا افزود: با توجه به وضعیت بارندگیها و پایشهایی که در خارج از کشور وجود دارد و همچنین کنترل سازمان حفظ نباتات، خوشبختانه مشکل خاصی برای استان وجود نخواهد داشت. ما نیز به صورت مستمر این موضوع را پیگیری میکنیم. در صورتی که مشکلی وجود داشته باشد، حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه بارندگیهای امسال به طور میانگین از سال گذشته و دوره آماری پایینتر بوده است، باید همیشه از کانون ملخهای صحرایی بازدید داشته باشیم. اگر کانون تخمها که در کوهها قرار دارند، فعال شوند، عملیات مبارزه را انجام خواهیم داد. این کار، وظیفه همکاران در سطح شهرستانهاست که به دقت این کار را انجام میدهند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی استان برای مبارزه با مخل در سطح استان پایش میشود. این سطوح پایش در کوهها قرار دارند و خارج از دسترس کشاورزان هستند. به محض ظهور ملخها در این پایشها فورا کنترل و از گسترش آنها جلوگیری میشود.
انتهای پیام
نظرات