• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۹:۰۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401121612300
  • خبرنگار : 30058

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در رویداد فناورانه«تا ثریا» مطرح کرد:

رویدادهای فناورانه موجب نشاط علمی جوامع دانشگاهی می شود

رویدادهای فناورانه موجب نشاط علمی جوامع دانشگاهی می شود

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: رویدادهای فناورانه موجب نشاط علمی جوامع دانشگاهی می شود.

اسماعیل چمنی ۱۶ اسفند در رویداد فناورانه«تا ثریا» که توسط سازمان علمی و پژوهشی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد،  اهمیت برنامه ریزی در رشد و تعالی را متذکر شد و گفت: رویدادهای فناورانه موجب نشاط علمی جوامع دانشگاهی می شود.

وی از رویدادهای فناورانه به عنوان یکی از مولفه های رشد اقتصادی کشور نام برد و گفت: ایجاد شرکت های دانش بنیان یکی از راهکارهای دولت برای رشد اقتصادی و کارآفرینی در جامعه است.

چمنی خواستار حمایت دستگاه های اجرایی و بانک ها از ایده های فناورانه و شرکت های دانش بنیان شد و گفت: با تجاری سازی محصولات دانش بنیان و ایجاد فرصت های شغلی می توان علاوه بر رشد و پیشرفت استان ثروت آفرینی کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان امروز باید در حوزه صنعت وارد شده و با تقویت زیرساخت های صنایع بر ارتقای محصولات تولیدی بیفزایند.

وی به محاسن رویدادهای سرمایه گذاری نیز اشاره کرد و گفت: معرفی ایده های فناورانه و آشنایی صاحبان ایده و فناوران با سرمایه گذاران از محسنات رویدادها و استارتاپ های علمی  و نوآور است.

یوسف عباس پور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل نیز به اهمیت رویدادهای فناورانه در استان اشاره کرد و گفت: گسترش زیست بوم فناوری استان اردبیل مهمترین نتیجه برگزاری رویدادهای فناورانه است.

وی افزود: رویدادهای فناورانه که منجر به حمایت سرمایه گذاران از ایده های فناورانه و تبدیل محصولات دانش بنیان به ثروت می شود مورد استقبال پارک علم و فناوری است.

عباس پور از رویدادهای فناورانه به عنوان بسترساز تجاری سازی محصولات دانش بنیان نام برد و گفت: با توسعه شرکت های دانش بنیان شاهد کاهش بیکاری جوانان در استان نیز خواهیم بود.

وی فرصت گفتگوی چهره به چهره سرمایه گذاران با فناوران را مهمترین نتیجه رویدادهای فناورانه دانست و گفت: تعامل این دو قشر در راستای پیشبرد اهداف توسعه لازم و ضروری است.

عباس پور خواستار هماهنگی متولیان استارتاپ ها و رویدادهای فناورانه استان با پارک علم و فناوری شد و گفت: در سفر اخیر گروه ارزیابی معاونت علمی ریاست جمهوری به استان۷۰ شرکت فناورانه مورد بررسی قرار گرفتند که با ارائه مستندات و مجوزهای لازم راه دانش بنیان شدن تعدادی از این شرکت ها هموارتر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha