• سه‌شنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401122316343
  • خبرنگار : 30147

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد مطرح کرد

سالن‌های مستهلک اداره ورزش و جوانان گناباد/ لزوم توجه ویژه وزارتخانه به ورزش شهرستان‌ها

سالن‌های مستهلک اداره ورزش و جوانان گناباد/ لزوم توجه ویژه وزارتخانه به ورزش شهرستان‌ها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: تمامی سالن‌های اداره ورزش و جوانان گناباد مستهلک و قدیمی هستند.

اصغر اکبری در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: شاید زیرساخت‌های ورزشی گناباد به لحاظ کلیت خوب باشد، اما تمامی سالن‌های در اختیار اداره ورزش و جوانان شهرستان نیازمند مرمت، بازسازی و بهسازی کامل هستند.

وی با بیان اینکه سالن‌های ورزشی این شهرستان علیرغم فرسوده بودن فاقد استانداردهای لازم هم هستند، عنوان کرد: هیچ کدام از سالن‌های در اختیار اداره ورزش و جوانان شرایط برگزاری مسابقه‌های رسمی را ندارند و این به معضلی جدی برای شهرستان تبدیل شده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد تصریح کرد: چون متولی ورزش شهرستان گناباد فاقد فضاهای ورزشی استاندارد است، مجبوریم برای برگزاری مسابقات رسمی به سایر ادارات متوسل شویم که مشکلات خاص خود را دارد.

وی بیان کرد: فقط یک سالن سکودار در شهرستان داریم که تخصصی والیبال است البته همان هم بسیار قدیمی و فرسوده بوده و سقف و کف آن باید مرمت و تعویض شود.

تنها پیست دومیدانی غیر استاندارد و خاکی است

اکبری با اشاره به اینکه قدمت سالن والیبال شهرستان مربوط به اوایل انقلاب و عمر باقی سالن‌ها بیش از ۱۵ تا ۲۰ سال است، از وجود ۴۰ هیات ورزشی در گناباد خبر داد و افزود: در حال حاضر اکثر هیأت‌های ورزشی شهرستان فعال هستند و تاکنون قهرمانان بسیار خوبی در رشته‌های مختلف داشته‌ایم.

                                                                                       تمامی سالن‌های اداره ورزش و جوانان گناباد مستهلک و قدیمی هستند

وی خاطرنشان کرد: در رشته دومیدانی مقام آسیایی، رشته کشتی قهرمانان استانی، کشوری و عضو تیم ملی جوانان فرنگی و در رشته ورزشی کاراته و تکواندو و فوتسال قهرمانان و مقام‌هایی داریم.

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: اگرچه در رشته دو میدانی مقام آسیایی و پتانسیل‌های بسیار خوبی داریم اما تنها پیست شهرستان غیر استاندارد و خاکی است، با توجه به اینکه گناباد از قدیم در رشته دومیدانی صاحب مقام بوده و قهرمانان ملی داشتیم می‌طلبد مسئولان استانی برای پیست دومیدانی استاندارد به شهرستان توجه ویژه‌ای داشته باشند.

کمبود فضای ورزشی استاندارد از مشکلات جدی است

وی افزود: باوجود پتانسیل‌هایی که در رشته‌های مختلف ورزشی در شهرستان‌ها داریم اما از کمبود امکانات رنج می‌بریم، کمبود فضای ورزشی استاندارد یکی از مشکلات جدی ورزشکاران گناباد است.

اکبری خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه انتظارات و مطالبه گری در حوزه ورزشی بسیار بالاست و از سویی هیأت‌های ورزشی برنامه‌هایی برای اعزام تیم به مسابقات و میزبانی دارند، اما با کمبود اعتبار دست و پنجه نرم می‌کنیم، بودجه‌هایی که تخصیص پیدا می‌کنند کفاف رفع مشکلات را نمی‌دهند.

وی اذعان کرد: اعتبارات موجود حتی گوشه‌ای از مشکلات ورزش شهرستان گناباد را هم رفع نمی‌کند، اگر کمک خیرین، بخش خصوصی و اسپانسرها نباشد با مشکلات بسیار جدی مواجه می‌شویم، البته اخیراً وضعیت اعتبارات بهتر شده است.

سرانه ورزشی شهرستان ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر برای هر نفر

اکبری همچنین در خصوص سرانه ورزشی شهرستان گناباد عنوان کرد: اگرچه در گذشته سرانه‌ای برای شهرستان در نظر گرفته شده اما واقعی نیست، آن زمان زمین‌های خاکی را جزء سرانه شهرستان به حساب آوردند در صورتی که الان مخروبه شده و استفاده‌ای از آنها نمی‌شود.

                                                                                    تمامی سالن‌های اداره ورزش و جوانان گناباد مستهلک و قدیمی هستند

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد اظهار کرد: اگر بخواهیم واقعیت را در نظر بگیریم سرانه ورزشی شهرستان ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر برای هر نفر بیشتر نیست که با استانداردها فاصله بسیاری داریم.

وی ادامه داد: اگرچه در گذشته انتظارات از اداره ورزش و جوانان در حد یک توپ بوده اما اکنون انتظارات بسیار افزایش یافته است، از سویی با این اعتبارات قطره چکانی در حوزه عمرانی و استانی و ملی نمی‌توان پاسخگوی انتظارات بود.

اکبری گفت: با توجه به اینکه اکنون هر روستا متقاضی یک چمن مصنوعی و سالن ورزشی است، با این وضعیت اعتباری نمی‌توانیم جوابگو باشیم. بر اساس آماری که در استان ارائه شده اگر ۱۰ سال کل اعتبارات عمرانی را تخصیص دهند فقط پروژه‌های گذشته را می‌توان به بهره‌برداری رساند.

وی افزود: باید از سوی وزارتخانه به ورزش شهرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود و اعتبارات بیشتری تخصیص یابد، قطعاً هرچه بیشتر به ورزش توجه شود شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی، هزینه‌های درمان و افزایش نشاط اجتماعی خواهیم بود.

سه پروژه نیمه تمام

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد تصریح کرد: در شهرستان سه پروژه در دست اقدام داریم که دو سالن ورزشی مربوط به روستاهای سنو و باغ آسیا است که از سال ۱۳۹۶ بلاتکلیف مانده و هیچ اقدامی تاکنون برایشان نشده و در حد ۳۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی همچنین در خصوص پروژه نیمه تمام گود باستانی شهرستان با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی تشریح کرد: برای تکمیل این پروژه با ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر ظرفیت به ۲ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز داریم، در صورتی که به بهره‌برداری برسد می‌توان در آن مسابقات ملی را هم برگزار نمود.

                                                                                     تمامی سالن‌های اداره ورزش و جوانان گناباد مستهلک و قدیمی هستند

اکبری اذعان کرد: اگر به پروژه‌های نیمه تمام توجه نشود عملاً افتتاح نشده فرسوده خواهند شد و این یک معضل جدی است، برخی پروژه‌ها از ۱۵ سال قبل بلاتکلیف مانده‌اند.

وی گفت: با رویکردی که دولت دارد در روستاهای گناباد تاکنون ۹ چمن مصنوعی افتتاح شده و تلاش می‌شود ۲ چمن دیگر نیز تا پایان سال یا نهایت اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد.

نیاز شهرستان به ۸ چمن مصنوعی مینی فوتبال و فوتبال

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد افزود: روستاهایی با جمعیت بالای ۴۰۰۰ نفر در شهرستان داریم که هنوز فاقد چمن مصنوعی هستند، می‌طلبد با تلاش فرماندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و کمک مدیرکل اداره ورزش و جوانان هر چه زودتر این چمن‌ها را افتتاح کنیم.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه شهرهای کاخک، بیدخت و روشناوند و روستای باغ آسیا و دو روستای دیگر در بالادست از پتانسیل‌های خوبی در حوزه فوتبال و فوتسال برخوردارند، حداقل به ۷ چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستاها و یک چمن مصنوعی بزرگ فوتبال برای خود گناباد نیاز داریم.

اکبری کفت: حضور بیش از ۱۰ تیم در مسابقات استانی نیاز زمین چمن مصنوعی بزرگ را در خود مرکز شهرستان دوچندان می‌کند، هرچند شهرهای کاخک، روشناوند و بیدخت سالن ورزشی دارند اما نیاز به چمن مصنوعی هم دارند.

باشگاه‌های فاقد مجوز

وی در خصوص وضعیت باشگاه‌های ورزشی در سطح شهرستان گفت: حدود ۲۵ باشگاه فعال در رشته‌های مختلف در سطح شهرستان داریم، بخشی از این باشگاه‌ها فاقد مجوز هستند که پیگیری‌های لازم درحال انجام است.

رئیس اداره ورزش و جوانان گناباد افزود: مجوز برخی باشگاه‌ها به اتمام رسیده که مجدد باید تمدید شود، اما برخی هنوز نسبت به گرفتن مجوز اقدامی نکرده‌اند که تدابیر لازم اتخاذ شده است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ درصد باشگاه‌های شهرستان دارای مجوز هستند، در خصوص وضعیت ورزش بانوان گفت: به رغم اینکه در رشته‌های بدن‌سازی و پرورش اندام باشگاه‌های تخصصی ویژه بانوان داریم اما بازهم سهم بانوان به نسبت آقایان کمتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha