عبدالرضا افشارزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نیاز کودکان به اجرای تئاتر اظهار کرد: به عقیده من اجرای تئاتر کودک فارغ از شرایط جامعه است و کودکان همیشه از این مسائل مستثنی هستند. در تمام مدت اجرای این تئاتر راز جنگل شاد نیز تنها هدف من این بود که بتوانم نیاز کودکان را برطرف کنم، با اجرای نمایش به فرهنگسازی کودکان بپردازیم و با حضور کودکان در صحنه تئاتر، آنها بیشتر با این هنر آشنا شوند.
وی افزود: در چندسال گذشته نمایشهایی چون «سندباد در ایران»، «پینوکیو»، «کدو قلقله زن» و «نخودی قهرمان کوچک» را به تهیهکنندگی خود و کارگردانی فرشید تمری و نمایشهایی چون «رازجنگل شاد» و «من نبودم دستم بود» را به کارگردانی خود روی صحنه بردهام و به دنبال آن هستیم که با اجرای تئاترهای موزیکال روی کودکان تاثیرات مثبتی ایجاد کنم.
کارگردان تئاتر کودک راز جنگل شاد در خصوص محدودیتهای فضای مجازی و کمترشدن اجرای نمایشها بیان کرد: فضای مجازی یکی از ابزارهای مهم در اطلاعرسانی و تبلیغات نمایشها بود که محدودیت آن وضعیت را برای هنرمندان دشوار کرده است. در تهران شرایط اجرای تئاتر بسیار بهتر از مشهد است، اما در مشهد شاهد هستیم که در شرایط کنونی هنرمندان رغبت چندانی به اجرا ندارند.
افشارزاده با گلایه از سختیهای تولید نمایش در مشهد تصریح کرد: متاسفانه برای اجرا و تولید نمایش در مشهد موانع زیادی وجود دارد و این موضوع شرایط را برای هنرمندان سخت کرده و باعث شده تا بسیاری از هنرمندان مشهدی به شهرهای دیگر مهاجرت کنند.
وی همچنین با اشاره به داستان نمایش خود که مدتی پیش در مشهد به اجرا رفته بود، خاطرنشان کرد: تئاتر راز جنگل شاد روایتگر حیوانات جنگلی است که در کنار یکدیگر زندگی میکنند تا زمانی که روباه با جام جهان نمای خود وارد جنگل می شود و میان حیوانات تفرقه افکنی میکند. او حیوانات را تحت تاثیر خود قرار می دهد، اما کلاغ با معلومات بالای خود و مطالعه کتاب تحت تاثیر روباه قرار نمیگیرد و حیوانات دیگر را متوجه نقشههای شوم روباه میکند.
این کارگردان تئاتر اضافه کرد: در واقع این نمایش به فرهنگسازی کتابخوانی میپردازد و اهمیت مطالعه کتاب را به کودکان نشان میدهد.
انتهای پیام
نظرات