• دوشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۳:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402021106656
  • خبرنگار : 50026

بروزرسانی پرداخت مطالبات بخش بهداشت و درمان خراسان جنوبی

بروزرسانی پرداخت مطالبات بخش بهداشت و درمان خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در ۱۷ ماه اخیر با وجود شرایط سخت، به جز حق مسکن و ماموریت بقیه مطالبات بخش بهداشت و درمان استان به‌روز پرداخت شده است.

سید محمد موسوی میرزایی، امروز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت در دیدار مدیران بخش سلامت استان با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند که به مناسبت هفته سلامت انجام شد اظهار کرد: باید قدردان زحمات افراد زیادی باشیم و تیم مدیریتی دانشگاه به طور هفتگی در تهران حضور دارند، هر وقت وزارتخانه رفتیم دست خالی برنگشتیم.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه به طور متوسط به ازای هر یک ماه، یک ماه مطالبات را پرداخت کردیم، افزود: عدالت‌محوری را سرلوحه کار قرار داده‌ایم و بی‌عدالتی سم مهلکی است که باعث ایجاد نارضایتی در بین کارکنان می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: همچنین بین همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی، بیمه سلامت و سایر بیمه‌ها وفاق و همدلی شکل گرفته و هدف همه ما این است که خدمات مطلوبی در حوزه سلامت به مردم ارایه شود.

وی گفت: سال ۱۴۰۱ سال سختی برای ما بود چراکه دولت سیزدهم کشور را با بدهی‌های زیاد قبلی تحویل گرفته و تحریم‌ها شدت گرفته بود با این وجود سعی کردیم در حیطه‌های مختلف گام‌های موثری برداریم.

موسوی میرزایی به بیمارستان در حال ساخت شهرستان خوسف اشاره کرد و گفت: احداث بیمارستان خوسف که سال ۹۲ شروع شد، ۳۵ درصد پیشرفت داشت و در یک سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده است.

وی اظهار کرد: پروژه‌های بیمارستان نهبندان، آشیانه بالگرد نهبندان، بیمارستان طبس و بیمارستان زیرکوه هم شروع شد و حدود ۳۰ پروژه را قبل از سال جدید شروع کردیم که در دست انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در بیرجند هم بخش پیوند و جراحی اطفال راه‌اندازی شد و با انعقاد قرارداد بین چند موسسه از جمله محکم و محک خدمات خوبی به خصوص برای قشر محروم ارایه شده است.

وی از راه‌اندازی بخش فیزیوتراپی و کار درمانی بیمارستان رازی بیرجند گفت و ادامه داد: پروژه آزمایشگاه بیمارستان رازی فعال است و تا چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد، عملیات اجرایی بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند نیز در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

موسوی میرزایی بیان کرد: برای بخش روانپزشکی بیمارستان امام رضا (ع) ۱۰ میلیارد تومان اعتبار پیگیری شده و امسال تعیین تکلیف خواهد شد که تحول خوبی در این حوزه ایجاد می‌شود.

وی اظهار کرد: با وجود همه مشکلاتی که داشتیم اما در شهرستان‌های محروم و کمتر برخوردار استان به طرز قابل توجهی امکانات درمانی و بهداشتی توسعه یافته است به طوری که سال گذشته پنج مرکز بهداشتی و درمانی راه‌اندازی شد و مجوزهای خوبی گرفتیم که این مراکز در سال جاری هم راه‌اندازی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: اگرچه کمبودهای دارویی ناشی از مشکلات کلان کشور بود اما تلاش کردیم سطح دسترسی مردم به خدمات دارویی آسان باشد از همین رو ۳۰ داروخانه به آمار موجود اضافه شده است.

وی گفت: در مورد اغتشاشات سال گذشته نگاه پدرانه و برادرانه نسبت به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد و آنان را از خودمان می‌دانستیم که غفلت کردند لذا در فاز اول نزدیک به ۱۲ دانشجو تعلیق شدند اما با همکاری مراجع ذیربط به نحوی مدیریت کردیم که هم متنبه شدند و هم کمترین حاشیه در پرونده‌هایشان ایجاد شد.

وی اظهار کرد: از این فرصت همدلی بین دانشگاه علوم پزشکی و بیمه‌ها باید استفاده کنیم البته این همدلی بین کارشناسان باید بیشتر شود زیرا به ماندگاری پزشکان در استان کمک می‌کند، ما قسمتی از جامعه هستیم و همیشه نارضایتی وجود دارد ولی حداکثر توان را برای حفظ سلامت مردم به کار می‌گیریم و تلاش داریم در قسمت پرسنلی به عدالت نزدیک‌تر شویم.

علی اربابی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز با اشاره به طرح پزشکی خانواده که در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است تصریح کرد: این موضوع منجر به مصرف هدفمند منابع و ارائه خدمات مطلوب به مردم خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۶۳ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند گفت: با تدابیر دولت هیچ مانعی برای بیمه شدن آحاد ملت وجود ندارد.

اربابی ادامه داد: طی چند سال اخیر رویکرد سازمان‌های بیمه‌گر به خصوص بیمه سلامت کرامت مردم است لذا تلاش شده رفتار سازمان بیمه سلامت کریمانه باشد.

وی گفت: سال گذشته برای دهک‌های کم درآمد ۱۰ تا ۱۵ درصد فرانشیز بیمه بیشتر بود و با توجه با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی بستری افراد کم درآمد و مددجویان نهادهای حمایتی با رعایت نظام ارجاع رایگان شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: برای مددجویان بهزیستی هم هزینه خدمات با تعرفه خصوصی پرداخت شده که تاثیر خوبی در کیفیت زندگی این افراد داشته است.

وی افزود: درخصوص بیماران خاص و صعب‌العلاج هم صندوقی با همین عنوان سال گذشته در سازمان بیمه سلامت شکل گرفت لذا ۹ هزار و ۳۰۰ نفر در خراسان جنوبی نشان‌دار شدند و تاکنون بالغ بر پنج میلیارد تومان هزینه برای افراد پرداخت شده است.

اربابی یادآور شد: در حوزه ناباروری نیز به طور جدی کاهش هزینه‌های درمان دنبال می‌شود که دغدغه بزرگ مردم در حوزه درمان و تامین هزینه‌ها رفع شود تا جمعیت کشور به رشد مناسب برسد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز با اشاره‌ای به محرومیت‌های حوزه بهداشت و درمان در قبل از انقلاب گفت: با تلاش‌هایی که انجام گرفته، با پیشرفت‌های علمی و رشد تکنیک‌های پزشکی و در کنار این تخصص‌ها، تجربیاتی حاصل شده است و علاوه بر این با انواع کارشکنی‌هایی که از ناحیه دشمن صورت می‌گیرد، ارتقاء چشمگیری در عرصه سلامت را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه سلامت موهبتی الهی است، به اهمیت ابعاد سلامت پرداخت و اظهار کرد: قدم‌های خوبی در حوزه بهداشت و درمان برداشته شده است که امیدواریم تداوم داشته باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha